, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη χθεσινή έφοδο στη Ροτόντα

Στοχευμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών. Συνελήφθησαν συνολικά (10) άτομα. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης.
Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η διακίνηση και κατοχή εξαρτησιογόνων ουσιών, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο αυτό, δικυκλιστές αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν συνολικά, δέκα (10) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα:

  • Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. με τη συνδρομή δικυκλιστών αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πραγματοποίησαν χθες (26-11-2016), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου, κατά την οποία συνελήφθησαν (3) αλλοδαποί, (2) ημεδαποί και (2) ομογενείς, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (18,20) γραμμάρια κάνναβης (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ).
  • Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (26-11-2016), 45χρονη ημεδαπή με πάνω από μισό κιλό ηρωίνη! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ).
  • Συνελήφθησαν από δικυκλιστές αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., βραδινές ώρες της 25-11-2016, στην περιοχή Χαριλάου, δύο ημεδαποί ηλικίας 27 και 23 ετών με κάνναβη και… κροτίδες! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ).

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.