, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πάλι η …Ζωή;

proanakrtikiΔιεκόπη η συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάντ, στην οποία σήεμρα κατέθεσε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης.

Το επεισόδιο άρχισε όταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρ. Μαρκογιαννάκης διέκοψε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς- όπως της είπε- είχε ξεπεράσει κατά πολύ το εικοσάλεπτο που έχει οριστεί για τον χρόνο ερωτήσεων του κάθε βουλευτή.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής έδωσε τον λόγο στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος αρνήθηκε να τον λάβει, κατηορώντας τον κ. Μαρκογιαννάκη για προσπάθεια συγκάλυψης της αλήθειας.

Στην αίθουσα ακούστηκαν εκφράσεις όπως «δεν έχετε δικαίωμα να με προσβάλετε» και «είστε χυδαίος», από πλευράς της κ. Κωνσταντοπούλου, ενώ ο κ. Μαρκογιαννάκης την κατηγορούσε ότι ξεπέρασε τα όρια και ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της κατάθεσης του κ. Καπελέρη.

Η ένταση μεταφέρθηκε και έξω στους διαδρόμους, με τον κ. Δρίτσα να καταγγέλλει «σχεδιασμένο πραξικόπημα». «Είναι δολοπλόκοι», φώναξε.

«Έλεος» αρκέστηκε να πει ο κ. Μαρκογιαννάκης, βγαίνοντας από την επιτροπή.

«Προσέξτε τι λέτε, γατί θα απολογηθείτε δημόσια, για υπόθαλψη και συγκάλυψη εγκληματία», τού απάντησε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.