, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου: Σε ποιο κανάλι κλείνει και πως θα λέγεται η εκπομπή του

Πριν από λίγες ημέρες, ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από καιρό εμφανίστηκε ξανά σε τηλεοπτική εκπομπή (του Γιώργου Λιάγκα) για να μιλήσει ανοιχτά για όσα του προσάπτουν αυτοί που θεωρούν ότι δεν έκανε σάτιρα, αλλά πολιτικό παιχνίδι.
Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, σχολίαζαν ότι η επιλογή της στιγμής, αλλά και του καναλιού από την πλευρά του Λαζόπουλου μόνο τυχαίες δεν ήταν.
Ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση και να μας δώσει μια εικόνα από το νέο του «τσαντίρι» το οποίο όμως… θα αλλάξει όνομα!
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» η εκπομπή μετονομάζεται σε «Αλ Σιχτίρι Νιουζ» και σκοπεύει να μπει δυναμικά στην τηλεοπτική αρένα διεκδικώντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης, σε νέα τηλεοπτική στέγη.
Ο ίδιος ο παρουσιαστής της σε παλαιότερη συνέντευξή του δώσει έναν ακόμη εναλλακτικό τίτλο: «Αλ Μπατίρι Νιουζ». Το μόνο βέβαιο είναι ότι το «Τσαντίρι» έφτασε στο τέλος του, καθώς ο παρουσιαστής του δεν έχει ανανεώσει με το ALPHA και ούτε υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής, καθώς οι σχέσεις του με τα ανώτερα στελέχη του καναλιού είναι πια μόνο τυπικές.

Tα σενάρια τον θέλουν να πηγαίνει προς… Μαρούσι μεριά, μιας και ο ΑΝΤ1 τον διεκδικεί σθεναρά. Το κανάλι επιθυμεί διακαώς μια σατιρική εκπομπή, καθώς μετά την αποχώρηση των Αρβύλα και του Θέμου, έχει μείνει χωρίς το βασικό όπλο των προηγούμενων χρόνων. Τη σάτιρα…

Ο Λαζόπουλος, όμως, εκτός από την επιστροφή στην τηλεόραση και τον ANT1 έχει κι άλλα τηλεοπτικά σχέδια. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ επιθυμεί διακαώς την τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας «Θεέ μου τι σου κάναμε» που γνώρισε τεράστια επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Επιπλέον, λέγεται πως και η μυθοπλασία είναι στα άμεσα σχέδιά του, θέλοντας να ξαναδώσει σάρκα και οστά στην «Κάλπικη Λίρα» του Γιώργου Τζαβέλλα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.