, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η μίνι-συνέχεια του «Love Actually» είναι επιτέλους online!

Μετά από μήνες τρέιλερ και φωτογραφικών, το 16λεπτο σίκουελ του «Αγάπη Είναι» κυκλοφόρησε στο youtube.
Ο Ρίτσαρντ Κέρτις και οι περισσότεροι από το original cast της ταινίας του 2003 επέστρεψαν για ένα μικρό επεισόδιο-συνέχεια της δημοφιλέστατης ταινίας «Αγάπη Είναι». Δεκατέσσερα χρόνια μετά το φιλμ που έγινε χριστουγεννιάτικη συνήθεια, ο Ρίτσαρντ Κέρτις έγραψε ένα σύντομο σενάριο για το που βρίσκονται οι χαρακτήρες της ταινίας το 2017 και φυσικά οι ηθοποιοί της πρώτης ταινίας δεν είχαν καμία αντίρρηση να υποστηρίξουν το εγχείρημα! Έτσι ο Χιου Γκραντ, η Κίρα Νάιτλι, ο Λίαμ Νίσον, ο Κόλιν Φερθ, ο Μπιλ Νάι και ο Ρόουαν Άτκινσον μεταξύ άλλων επανήλθαν, με μοναδικές εξαιρέσεις τους Έμα Τόμσον, Μάρτιν Φρίμαν και δυστυχώς ο Άλαν Ρίκμαν, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Όλο αυτό γίνεται στα πλαίσια των φιλανθρωπικών εκδηλώσεων για τη Red Nose Day που διοργάνωσε το BBC στη Μ. Βρετανία στις 24 Μαρτίου με στόχο τη συλλογή χρημάτων για την καταπολέμηση της φτώχειας, ενώ το αμερικάνικο NBC πρόβαλε τη μικρού μήκους πριν λίγες μέρες. Ο Κέρτις έχει συμμετάσχει ενεργά και στο παρελθόν στο Red Nose Day, γράφοντας ειδικά επεισόδια σε παλαιότερες τηλεοπτικές δουλειές του όπως το «Blackadder» και το «Mr. Bean».
Έτοιμοι να ξανασυναντήσετε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες; Play και «Αγάπη Είναι» ξανά!

 cinemag.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.