, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Η… ξυπόλητη «πριγκίπισσα» που κατέκτησε την Eurovision

Η μεγάλη νικήτρια του χθεσινού διαγωνισμού Emmelie de Forest, αν και ήταν το φαβορί, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στη Eurovision 2013. 

Όπως έγραψε η ίδια στο twitter: «Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ! Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που μόλις συνέβη. Άφωνη!!!». Με βασικό ατού μια μικρή φλογέρα και με τη συνταγή της νικηφόρας σουηδικής συμμετοχής του 2012, η συμπαθέστατη Δανή έφερε… «δάκρυα χαράς» στη φετινή διοργάνωση.

Αν και είναι δισέγγονη της βασίλισσας Βικτόρια της Βρετανίας, η Emmelie ήξερε από νωρίς ότι μεγάλη της αγάπη είναι η μουσική, ενώ ήδη το τραγούδι της γνωρίζει μεγάλη πανευρωπαϊκή επιτυχία.

Η «πριγκίπισσα», όπως την αποκαλούν, λόγω της… γαλαζοαίματης καταγωγής της, εμφανίστηκε ξυπόλυτη στη σκηνή του Μάλμε Αρένα  -όπως και η περσινή νικήτρια, Λορίν – καταφέρνοντας να μαγνητίσει τα βλέμματα των παρευρισκομένων, αλλά και των τηλεθεατών.

Συνοδευόμενη από δύο άντρες που κρατούσαν τύμπανα, με κίτρινο φως να κυριαρχεί και μέσα σε μια βροχή από χρυσά χαρτάκια, ερμήνευσε με επιτυχία το «Only Teardrops». Το καθαρά ποπ τραγούδι, προτιμήθηκε από τις αρκετές κλασικές μπαλάντες που ακούστηκαν στο Μάλμε.

 
Πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.