, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη στο twitter!

Ενα συγκινητικό μήνυμα στο Twitter έγραψε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη για τον πρώην σύζυγό της, Παύλο, ο οποίος δολοφονήθηκε σαν σήμερα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Πέρασαν 28 χρόνια σαν σήμερα. Ηταν πάλι μία Τρίτη. Και όμως, η μάχη σου ενάντια στο διχασμό, τη μισαλλοδοξία και το φανατισμό συνεχίζεται ΝΜ».
Πιο επίκαιρη παρά ποτέ χαρακτηρίζει, από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, την παρακαταθήκη για εθνική συμφιλίωση, που άφησε ο Παύλος Μπακογιάννης.
”Εικοσιοκτώ χρόνια χωρίς τον Παύλο Μπακογιάννη…Η παρακαταθήκη του για εθνική συμφιλίωση πιο επίκαιρη παρά ποτέ.  Μας λείπεις” έγραψε χαρακτηριστικά..
Ο Παύλος Μπακογιάννης έπεσε νεκρός από τις σφαίρες της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» σαν σήμερα πριν από 28 χρόνια.
Ήταν πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου 1989 όταν ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονήθηκε στην είσοδο του γραφείου του  στο Κολωνάκι. Ο βουλευτής μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου εξέπνευσε μία ώρα αργότερα. Ήταν 54 ετών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.