, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η συγνώμη της Βούλας Πατουλίδου

“Όταν νιώθεις ότι έχεις πικράνει έναν άνθρωπο, εγώ ειλικρινά, δεν «κονταίνω» εάν πω ότι έκανα λάθος ζητώ συγνώμη και σας διαβεβαιώ ότι δεν υπήρχε κακή πρόθεση”…
Η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού και αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ζήτησε μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής «ΤΑ ΛΕΜΕ» της Χριστίνας Τσόρμπα στη ΒΕΡΓΙΝΑ TV… συγνώμη από τον απερχόμενο πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Τέλη Θωμόπουλο. Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα η κ. Πατουλίδου αποκάλυψε ότι αντιλήφθηκε το μέγεθος της πικρίας του κ. Θωμόπουλου σε συνάντησή τους που διήρκεσε περισσότερες από… 2 ώρες. Σημειώνεται ότι η δυσαρέσκεια του απερχόμενου προέδρου οφείλεται στην ανακοίνωση του Οργανισμού Τουρισμού, με την οποία η πρόεδρός του ευχαριστούσε τον κ. Θωμόπουλο και του ευχόταν καλή πορεία ενώ σημείωνε πως ευελπιστεί η νέα διοίκηση της ΕΞΘ “να συμμετέχει πλέον ενεργά και ουσιαστικά στον στρατηγικό σχεδιασμό και τον προϋπολογισμό του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και όχι απαξιωτικά και να είναι συνεπής στην καταβολή της ετήσιας συνδρομής της” Όπως είπε «όταν νιώθεις ότι έχεις πικράνει έναν άνθρωπο, εγώ ειλικρινά, δεν «κονταίνω» εάν πω ότι έκανα λάθος»  πρόσθεσε τονίζοντας πως ζητά συγνώμη από τον κ. Θωμόπουλο και επισημαίνοντας ότι «δεν υπήρχε κακή πρόθεση»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.