, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η τελευταία ανάρτηση της 22χρονης που έπεσε από τον 9ο όροφο στην Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Θλίψη έχει προκαλέσει ο πρόωρος χαμός της 22χρονης φοιτήτριας από τα Γιαννιτσά που έπεσε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ όπου και διέμενε.
Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί είπαν το τελευταίο αντίο το απόγευμα της Τετάρτης στην ιδιαίτερη της πατρίδα ενώ η αστυνομία προσπαθεί να συνθέσει το παζλ έτσι ώστε να εξακριβωθεί αν πρόκειται για δυστύχημα ή αυτοκτονία.
Η 22χρονη φοιτήτρια ήταν πολύ αγαπητή στην ιδιαίτερή της πατρίδα και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ίδια μπορεί να έχει προβεί σε μια τέτοια πράξη, καθώς και η οικογένειά της είναι ιδιαιτέρως αγαπητή και δεμένη, ενώ η ίδια έχει ακόμη τέσσερα αδέρφια.
Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί η τελευταία-αινιγματική ανάρτηση της άτυχης κοπέλας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η οποία ξεκινά λέγοντας πως «κάποτε εκείνος που διώχνεις θα φύγει…».
«Κάποτε θα φύγει εκείνος που διώχνεις. Θα φύγει και θα πάρει μαζί του ότι σου έδωσε και δεν το εκτίμησες, όλα όσα θεώρησες δεδομένα. Κάποτε θα πάψει να περπατά μόνος σε ένα δρόμο για δύο, θα σφίξει τα δόντια, θα γλείψει τις πληγές του και θα σου αδειάσει τη γωνιά. Θα φύγει, μην αμφιβάλλεις… Από αξιοπρέπεια δεν έμεινε κανείς. Μονάχα από αγάπη. Μα κι αυτή κάποτε, από αξιοπρέπεια αποχωρεί», είναι η ανάρτησή της.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.