, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η free press της Θεσσαλονίκης κυκλοφορεί…

“Τόσα δίνω, πόσα θες (παντού όχι μόνο) στα Λαδάδικα πουλάν αυτό που θες” #προσεχώς στην Efimerida Karfitsakarfitsa.gr “Hδονή της… επιβίωσης” #ερευνα_αγγελιων #σερβιτοροι_ζιγκολο #της_διπλανης_πορτας Filia Nomikou.
Πολλές πρωτοβουλίες μέσα σε μια… Πρωτοβουλία Stolakis Vaggelis #SOCIALismata #karfitsomata και ιστορίες για βορείους…
Ο συγγραφέας που έχασε 100.000 ευρώ σε τζόγο και έπαιζε χωρίς να… κοιμάται! Τι έμαθε και τι άλλο… έπαθε από ατέλειωτο παιχνίδι Giota Gidaropoyloy “Τα ανταποδοτικά του πλουσιότερου δήμου πήγαν σε… χλοοτάπητες” Elena Karavassili – Τι λένε αιρετοί στην Έρευνα – Γ΄Μέρος για “την τύχη μου μέσα” Kαλλιτέχνες (και σε καζίνο) δηλώνουν “Δεν τους πάει κανείς με το ζόρι να παίξουν…” Filippa Vlastou.
Τι λέει γραμματέας “του γλυκού νερού” για την πολιτική και τη νεολαία που δεν θέλει ούτε να τη συζητά… Ακόμη, ο σχεδιαστής της GAGA από την Κατερίνη Βαγγέλης Μπαντές Η μόδα με την Dolly Zervou Οδηγός ψυχαγωγίας και τέχνης στη Θεσσαλονίκη… Τάσος Ρέτζιος Χρήστος Ρέτσης (Christos Retsis)John Poliravas… φωτορεπορτάζ Σάββας http://www.karfitsa.gr/wp-content/uploads/2017/03/KAF656.pdfΑυγητίδης O εικαστικός που ζει στη Β. Ελλάδα αλλά “κρέμεται” παντού Chrysanthi Karapa Προτάσεις θεάτρου Areti Tassoula και ζώδια…
Ολόκληρη η εφημερίδα εδώ: http://www.karfitsa.gr/wp-content/uploads/2017/03/KAF656.pdf

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.