, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θέσεις εργασίας στη Β. Ελλάδα

# Ο αθλητικός οργανισμός δήμου Κασσάνδρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο ατόμων πτυχιούχων φυσικής αγωγής με ωριαία αποζημίωση και μέγιστη χρονική διάρκεια έως 8 μήνες, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2017-2018, για τις εξής ειδικότητες: έναν πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και έναν πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής ανεξαρτήτου ειδικότητας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση από την ιστοσελίδα www.kassandra.gr  και να την υποβάλουν, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Α.Ο.Δ.Κ. –Διοικητήριο-Κασσάνδρεια 63077-Κασσάνδρα, απευθύνοντάς την στον Πρόεδρο του Α.Ο.Δ.Κ. κ. Πούλιο Σπυρίδωνα (τηλ. επικοινωνίας: 23743 50167 κ. Νταλιάρη Δημήτριο). Οι ημέρες κατάθεσης των αιτήσεων είναι Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 9:00-13:00.
# Η Διεύθυνση Βιβλιοθηκών του δήμου Θεσσαλονίκης θα δημιουργήσει βιωματικά σεμινάρια Συμβουλευτικής διαδραστικών συζητήσεων στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες με την εθελοντική προσφορά φοιτητών, αποφοίτων, μεταπτυχιακών φοιτητών ή καθηγητών του τμήματος Ψυχολογίας και σχετικών σχολών με παρόμοιο γνωστικό αντικείμενο. Ο στόχος είναι η επικοινωνία, η έκφραση συναισθημάτων, η αυτογνωσία για την προοδευτική προσωπική κατανόηση και εξέλιξη. Τα θέματα που θα ασχοληθούν οι υποψήφιοι είναι ελεύθερης επιλογής, θέματα που ενδιαφέρουν τον άνθρωπο που ζει στην καθημερινότητα της ελληνικής κοινωνίας, άνδρα ή γυναίκα.
# Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για την προκήρυξη 14Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 35/20-10-2017, τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 99 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών ετών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου Ν.Π.Ι.Δ.». Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων είναι έως τις 28 Νοεμβρίου 2017 στις 14:00.
# Νέες ημέρες Καριέρας για πολλές προσλήψεις προσωπικού που δεν χρειάζεται να έχουν προϋπηρεσία πραγματοποιεί η CrewLink για λογαριασμό της Ryanair στη Θεσσαλονίκη, στις 30/11/2017.
#Ο Πρόεδρος του ∆ηµοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης Συκεών ανακοινώνει την πρόθεση του ΝΠ∆∆ «∆ηµοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης Συκεών» να συνάψει σύµβαση µίσθωσης έργου για την κάλυψη αναγκών του ΝΠ∆∆, µε αντικείµενο τις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση του έργου «Εναρµόνιση Οικογενειακής και Επαγγελµατικής Ζωής» του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου ∆υναµικού» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, την παροχή ιατρικής περίθαλψης και παρακολούθησης, την Ιατρική υποστήριξη, την παροχή ιατρικών οδηγιών, την εξέταση, την χορήγηση φαρµακευτικής αγωγής και συνταγογράφησης, την παραποµπή για παρακλινικές εξετάσεις. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ένας παιδίατρος. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310-639355.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.