, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θέσεις εργασίας στη Β. Ελλάδα

# Μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου θα διαρκέσει η χειμερινή εκπτωτική περίοδος στα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης. Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης. Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, η επίδειξη του παρεχόμενου ποσοστού έκπτωσης επιβάλλεται, οπότε θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, ενώ στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από …. % έως …. %»). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό. Να σημειωθεί ότι τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη των εκπτώσεων, δηλαδή στις 15 Ιανουαρίου.
# Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα ατόμων Μουσικών ωρομισθίων για την κάλυψη εποχικών η παροδικών αναγκών, ανακοίνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης – Συκεών (ΚΕΥΝΣ), που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης – Συκεων (Δ/νση: Ελευθερίου Βενιζέλου 125 Τ.Κ. 56728 υπ’ όψιν κου Γκαγκανιάρα τηλ. (2313329544) καθημερινά από 09.00 π.μ έως 14.00 μ.μ..
# Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε την προκήρυξη 1.666 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του υπουργείου Υγείας. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην προκήρυξη. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 17 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Τρίτη και λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη. Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 7Κ/2016, Τ.Θ. 14308 Αθήνα, Τ.Κ. 11510 , αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ) θέσεις της οποίας διεκδικούν.
# Το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας PRAKSIS BUSINESS COACHING CENTER που υλοποιείται από τη ΜΚΟ PRAKSIS προσφέρει δωρεάν εξατομικευμένη συμβουλευτική και coaching που ανταποκρίνεται στις ανάγκες, τα όνειρα και τους στόχους κάθε επίδοξου ή υφιστάμενου επιχειρηματία. Αποκλειστικός χρηματοδότης του PRAKSIS BUSINESS COACHING CENTER για το διάστημα Αύγουστος 2016 – Ιανουάριος 2018 είναι το Citi Foundation και η Citi Ελλάδος. Στα τρία χρόνια λειτουργίας του, περισσότεροι από 200 άνθρωποι έχουν εμπιστευτεί το PRAKSIS BUSINESS COACHING CENTER και τα αποτελέσματα τους δικαιώνουν, καθώς ένας στους τρεις έχει κάνει την ιδέα του πράξη! Για ένα διάστημα 3 μηνών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, οι συμμετέχοντες θα έχουν διαδοχικές ατομικές συναντήσεις με επιχειρηματικούς συμβούλους και business coach και θα συμμετάσχουν σε χρήσιμα εκπαιδευτικά σεμινάρια που υλοποιούνται από κορυφαίους παράγοντες της αγοράς. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν το www.praksis.gr/bcc, να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τα απαραίτητα έγγραφα στο [email protected], έως και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, 17.00 μ.μ.  Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Καθώς το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν, ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην επιλογή των συμμετεχόντων που πληρούν τα κριτήρια βιωσιμότητας της επιχειρηματικής τους ιδέας και διαθέτουν δέσμευση και επιμονή.
# Με την Expowedding άνοιξε και πάλι τις πύλες η ΔΕΘ- HELEPXO, η οποία είναι και η πρώτη έκθεση που θα πραγματοποιηθεί για το 2017. Συγκεκριμένα από τις 14 έως τις 16/01/2017, θα διαρκέσει η μεγαλύτερη και πιο λαμπερή έκθεση γάμου και βάπτισης στην Β. Ελλάδα. Από το 2006, κάθε χρόνο χιλιάδες επισκεπτών, μελλόνυμφα ζευγάρια και νέοι γονείς την επισκέπτονται για να οργανώσουν τον γάμο ή την βάπτιση του παιδιού τους. Πρόκειται για μια έκθεση θεσμό πλέον για την Θεσσαλονίκη, με περισσότερους από 100 εκθέτες από τον χώρο του γάμου και της βάπτισης, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να παρουσιάζουν τις  προτάσεις τους, για έναν  τέλειο γάμο και μια ονειρεμένη βάπτιση. Στη συνέχεια, στις 2 Φεβρουαρίου, τη σκυτάλη θα πάρει η Zootechnia που αποτελεί την «καρδιά» του κτηνοτροφικού και πτηνοτροφικού κλάδου. Η Zootechnia αποτελεί τη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, όπου παρουσιάζονται όλες οι εξελίξεις στον χώρο και γίνεται κάθε δύο χρόνια σημείο συνάντησης των εκπροσώπων της κτηνοτροφίας και της πτηνοτροφίας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.