, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Θα ασχοληθούν οι νομικοί μας με τον Παναθηναϊκό»

Μετά από δύο ανακοινώσεις της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας” και άλλη μια της “πράσινης” ΠΑΕ, η διοίκηση του Ολυμπιακού, αποφάσισε να βάλει τέλος!
Οι Πειραιώτες με μια λιτή ανακοίνωση ξεκαθαρίζουν πως δεν θα συνεχίσουν το παιχνίδι και τον πόλεμο των ανακοινώσεων και από ‘δω και πέρα, θα αναλάβουν το “τριφύλλι” οι νομικοί σύμβουλοι της ΠΑΕ.
Η διοίκηση των Πρωταθλητών Ελλάδας, σημειώνει μεταξύ άλλων, πως πρώτο μέλημά της είναι η μετακίνηση των φιλάθλων τους, που είχαν υποδειγματική συμπεριφορά στο 2-1 επί της Βέροιας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Πρώτο μας μέλημα η μετακίνηση των φιλάθλων μας.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν θα δώσει συνέχεια στις ανακοινώσεις, αφού το πρώτο μας μέλημα είναι να επιστρέψουν ομαλά οι χιλιάδες φίλαθλοί μας που ταξίδεψαν στη Βέροια, ήταν για ακόμα μία φορά υποδειγματικοί και πανηγύρισαν την πρώτη νίκη στο Πρωτάθλημα.
Από αύριο το πρωί, οι νομικοί μας σύμβουλοι θα φροντίσουν ώστε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η “Παναθηναϊκή Συμμαχία” να πάρουν τις απαντήσεις που πρέπει”.
Διαβάστε το χρονικό της έναρξης της κόντρας των δύο “αιωνίων”. Το “άρχισαν τα όργανα” της Παναθηναϊκής Συμμαχίας όπου καυτήριασε τη διαιτησία στη Λιβαδειά, η καυστική ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και η διπλή “πρασινη” απάντηση, τόσο από την Παναθηναϊκή Συμμαχία όσο και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Όπως επίσης τα σχόλια των κύκλων του “τριφυλλιού” για το ακυρωθέν γκολ της Βέροιας κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και τη θέση της ερυθρόλευκης ΠΑΕκαι του Σάββα Θεοδωρίδη απέναντι στους “πράσινους”.
Πηγή: sport24

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.