, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θα τρέξει στο 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» ο Λευτέρης Πετρούνιας!

Πρόσθετη λάμψη θα δώσει ο Λευτέρης Πετρούνιας με την συμμετοχή του στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», ο οποίος θα διεξαχθεί την 1η Απριλίου 2018 στη Θεσσαλονίκη.

O «χρυσός» Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους, έχει ήδη μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας, έτσι ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας. Σε μήνυμά του ο Λευτέρης Πετρούνιας απευθύνει σε όλους κάλεσμα συμμετοχής, δείχνοντας παράλληλα ότι σκοπεύει να παρουσιαστεί σε ιδανική φόρμα ενόψει της σπουδαίας διοργάνωσης.
Η διαδρομή του Μαραθωνίου θα έχει εκκίνηση από την Πέλλα και τερματισμό τη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν και αγώνες μικρότερων αποστάσεων, 10 χλμ, 5 χλμ και δρόμος 1.000μ Μαθητών Δημοτικών Σχολείων. Οι ατομικές εγγραφές του αγώνα που διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ Τρίτων και είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο, Στέλιο Κυριακίδη, συνεχίζονται μέχρι τις 7 Μαρτίου και οι ομαδικές εγγραφές μέχρι τις 2 Μαρτίου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.