, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν εταιρεία και αυτοκίνητο και συνελήφθησαν

Στο πλαίσιο καθημερινών περιπολιών που διενεργούν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρώτες πρωινές ώρες χθες (15-01-2017), εντοπίστηκαν δύο άντρες εντός Ι.Χ. αυτοκινήτου, οι οποίοι στη θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή των Διαβατών.
Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 26 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ανωτέρω δράστες λίγο πριν τη σύλληψή τους, διέρρηξαν εταιρεία ταχυμεταφορών στην περιοχή του Ευόσμου, απ’ όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα.
Επίσης, την προηγούμενη ημέρα, είχαν αφαιρέσει το όχημα στο οποίο επέβαιναν από την περιοχή του Ευόσμου, ενώ από την περιοχή του Ωραιοκάστρου είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας από δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.
Σε έρευνες των οικιών τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα επαγγελματικά εργαλεία και 3 κινητά τηλέφωνα, η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.