, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Επέστρεψαν τις ρόδες που έκλεψαν από τον παραολυμπιονίκη, Αντώνη Τσαπατάκη! (ΦΩΤΟ)

«Νίκησε το φιλότιμο» σχολίασε σε ανάρτησή του στο facebook ο παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση, Αντώνης Τσαπατάκης, αφού οι δράστες του επέστρεψαν τις ρόδες του αυτοκινήτου του. Όπως είχε γνωστοποιήσει προ ολίγων ημερών μέσω ανάρτησής του στη διαδικτυακή πλατφόρμα, κάποιοι έκλεψαν τις ρόδες από το αυτοκίνητο του, που ήταν σταθμευμένο σε αυλή πολυκατοικίας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Μεταξύ άλλων, ο παραολυμπιονίκης είχε γράψει: «Να μην τους τύχει ποτε. Να τους τύχει μόνο να βάλουν λίγο μυαλό και να τις φέρουν πίσω».
Τελικά οι δράστες του επέστρεψαν τις ρόδες που έκλεψαν και ο ίδιος έγραψε τα εξής στο facebook: «Καμιά φορά η ανάγκη σε ωθεί σε πράξεις που δεν θέλεις να κάνεις. Θα ακουγόταν περίεργο να πω ´ευχαριστώ´ αλλά αυτή τη φορά το φιλότιμο νίκησε και οι ρόδες επέστρεψαν! Ωφείλω να ευχαριστήσω όμως τον φίλο Kostas Axouristos για τις ζάντες που έστειλε από το κατάστημα του (Λιοσίων 194,Αθήνα) δωρεάν, μέχρι να επιστραφούν οι δικές μου και το συνεργείο του Δημήτρη Παπαδόπουλου (Μιχ.Ψελλου 6,Θες/κη) για βοήθεια στην τοποθέτηση.Τέλος όλους εσάς που δείξατε άμεσα το ενδιαφέρον και την αγάπη σας.
Υ.Γ. Είθε εκείνοι που το έκαναν μην γίνουν ποτέ ξανά θύματα οποιασδήποτε ανάγκης για να προβούν σε ανάλογες ενέργειες».

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.