, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: 20 ναρκωτικά δισκία και σπόροι κάνναβης στο σπίτι 26χρονου

Σε συλλήψεις για ναρκωτικά και παράβαση του τελωνειακού κώδικα στη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες αντίστοιχα προχώρησαν οι άνδρες της αστυνομίας.
Ειδικότερα, συνελήφθη  προχθές (10-6-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 25χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 ναρκωτικά δισκία, τα οποία όπως προέκυψε από την έρευνα αγόρασε νωρίτερα από 26χρονο ημεδαπό. Ακολούθως χθες (11-06-2017) το πρωί εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή και ο 26χρονος και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 ναρκωτικά δισκία, σπόροι κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ. Επιπλέον για την υπόθεση συνελήφθη λίγο αργότερα στην ίδια περιοχή και ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα του σπιτιού του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 4 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Επίσης συνελήφθη προχθές (10-06-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, 24χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στο σπίτι του μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 85 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
Τέλος, συνελήφθη χθες (11-6-2017) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από  αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 43χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει συνολικά 88 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Τα λαθραία τσιγάρα θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα ως μέσο τέλεσης λαθρεμπορίας.
Φώτο αρχείου

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.