, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Θρήνος στην Χαλκιδική για τον χαμό του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ

Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε για τον άδικο χαμό του 24χρονου Χρήστου Μπακόλα. Ο 24χρονος νεαρός, ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας από την Χαλκιδική, ο ίδιος ήταν αθλητής και είχε πληθωρικό παρουσιαστικό.  Όλοι μιλούν για ένα παιδί με φιλότιμο, που τακτικά πήγαινε και βοηθούσε τον πατέρα του στον οικογενειακό τους φούρνο και ασχολούταν μόνο με τις προπονήσεις του και τον ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον, ο άτυχος νέος σηκώθηκε και ετοιμάστηκε να πάει το ταξίδι για να δει την αγαπημένη ΠΑΟΚΑΡΑ να κάνει το ντεμπούτο της στη Λιβαδειά με αντίπαλο την τοπική ομάδα τον Λεβαδειακό.
Δεν το ήξερε κανείς από το σπίτι του, ούτε η μητέρα του, ούτε τα υπόλοιπα τρία αδέλφια του, μοναχά ο πατέρας του, που ήταν και ο καλύτερος του φίλος.
Μάλιστα, η μητέρα του 24χρονου παλικαριού έπαθε σοκ, όταν αστυνομικοί της είπαν δια τηλεφώνου, ότι ο γιος της είναι νεκρός καθώς η ίδια νόμιζε ότι το παιδί της βρισκόταν στο δωμάτιο του και κοιμόταν.
Ο άτυχος νέος είχε ταξιδέψει με το πούλμαν των οργανωμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ προκειμένου να συμπαρασταθεί στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της αγαπημένης του ομάδας.
Όταν το πούλμαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ νωρίς το μεσημέρι, έφτασε στις Πηγές Κρύας στη Λιβαδειά που είναι ένα τουριστικό μέρος με ταβέρνες οι ταξιδιώτες κατέβηκαν να ξεμουδιάσουν και να φάνε το μεσημεριανό τους πριν τον αγώνα.
Ο άτυχος νεαρός, εντυπωσιάστηκε από έναν όμορφο νερόμυλο και θέλησε να μπει μέσα προκειμένου να τραβήξει μια φωτογραφία, δυστυχώς όμως δεν υπολόγισε καλά και μόλις πάτησε πάνω στη φτερωτή του νερόμυλου, εκείνος γύρισε απότομα και αστραπιαία ο 24χρονος έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στα μεταλλικά τοιχώματα του.
Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κατάφερε και τον απεγκλώβισε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.πηγή: protothema

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.