, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Θ. Παππάς σε KARFITSA: "Τις επόμενες ημέρες η αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων στη Νέα Παραλία"

φωτο Σάββας Αυγητίδης

του Βαγγέλη Στολάκη 
Σε ένα μήνα το πολύ θα έχουν αντικατασταθεί όλοι οι καμένοι λαμπτήρες που υπάρχουν στην νέα παραλία και τα θεματικά πάρκα.
Αυτό τονίζει σε δηλώσεις του στο karfitsa.gr ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος Θανάσης Παππάς μετά την επιστολή των Φίλων Νέας Παραλίας που δόθηκε στη δημοσιότητα και στην οποία αναφέρεται πως 636 λάμπες σε σύνολο περίπου 2000 που υπάρχουν στην Νέα Παραλία είναι καμένες.
«Η αντικατάστασή τους θα γίνει άμεσα. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει μια προμήθεια και σε περίπου ένα μήνα θα αντικατασταθούν όλες οι καμένες λάμπες» αναφέρει ο κ. Παππάς στο karfitsa.gr.
Σύμφωνα με τον ίδιο «η διαδικασία αντικατάστασης καθυστέρησε εξαιτίας τροποποιήσεων που υπήρξαν στο νόμο για τις προμήθειες. Υπήρχε πρόβλημα με τις προμήθειες και όλη η διαδικασία όπως και άλλες αντίστοιχες σε όλη τη χώρα πήγαν πίσω» αναφέρει ο κ. Παππάς.
Ο αντιδήμαρχος λέει επίσης πως το επόμενο διάστημα όλες οι λάμπες της Νέας Παραλίας θα αντικατασταθούν από λαμπτήρες νέας τεχνολογίας, led κτλ.
Σημειώνεται πως ο ένας εκ των δυο αρχιτεκτόνων της Νέας Παραλίας, Πρόδρομος Νικηφορίδης έγραψε στο facebook πριν λίγες ώρες: «636 καμένοι λαμπτήρες στη Νέα Παραλία. Το τελευταίο διάστημα η Νέα Παραλία σκοτείνιασε πραγματικά και μεταφορικά. Μετά από συστηματική νυχτερινή καταγραφή των κήπων διαπιστώσαμε 636 καμένους λαμπτήρες. Ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας με έγγραφο του ζήτησε από την αρμόδια αντιδημαρχία την αντικατάσταση τους. Ελπίζουμε να ανταποκριθούν. Υπάρχουν αναλυτικά σχέδια που υποδεικνύουν τη θέση των καμένων λαμπτήρων».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.