, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ιούνιος: Το καλοκαιρινό «κοκτέιλ» του έρωτα

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.
ΚΡΙΟΣ
Ήρθε η στιγμή να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ανήκει δικαιωματικά. Είστε από τους τυχερούς του ζωδιακού κύκλου, γιατί τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού κερδίζετε με ευκολία τους στόχους που έχετε βάλει στην προσωπική σας ζωή. Ίσως ακόμη να συναντήσετε τον έρωτα μέσα σε επαγγελματικό περιβάλλον και να σταθεροποιήσετε αυτή σας την επιλογή γύρω στις 24 του μήνα. Τυχερές μέρες του Ιουνίου στον έρωτα: 14, 24, 29, 30.
ΤΑΥΡΟΣ
Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού είναι η πιο κατάλληλη εποχή να βρείτε τον άνθρωπό σας. Αν όμως είστε σε σχέση, θα μπορέσετε να υπερνικήσετε τα προβλήματα που είχατε εδώ και καιρό με το ταίρι σας. Τις πρώτες πέντε μέρες του μήνα θα έχετε κάποια μηνύματα από πρόσωπο που ανήκει στο παρελθόν σας, αλλά πολύ σύντομα θα βρείτε την ισορροπία σας μέσα από τη σχέση που θα έχει σταθερή πορεία στη ζωή σας. Τυχερές μέρες του Ιουνίου στον έρωτα: 20, 21, 24, 30.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ιούνιος είναι ένας ιδιόρρυθμος μήνας όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Τις πρώτες μέρες θα έχετε να τακτοποιήσετε τα συναισθήματά σας, μια και ο Μάιος, στο τέλος, σας ανακάτεψε με πολλές σκέψεις και γεγονότα, που μάλλον σας «πάγωσαν» τη διάθεση. Στη συνέχεια θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να νιώσετε τη ζεστασιά του έρωτα μέσα από τη σταθερότητα και την ειλικρίνεια του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Τυχερές μέρες του Ιουνίου στον έρωτα: 24, 29, 30.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το καλοκαίρι ξεκινά λίγο δύστροπα στα ερωτικά θέματα και οι ευαίσθητες χορδές σας αρχίζουν να πάλλονται σε χαμηλούς τόνους. Αν κατά το παρελθόν είχατε αφήσει εκκρεμότητες στην προσωπική σας ζωή, τώρα θα πρέπει να τις τακτοποιήσετε και να τις ολοκληρώσετε για να προχωρήσετε παρακάτω. Ο έρωτας έρχεται μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και ζεσταίνει πάλι τα όνειρά σας. Τυχερές μέρες του Ιουνίου στον έρωτα: 11, 24.
ΛΕΩΝ
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η προσωπική σας ζωή αυτόν τον μήνα έχει να σας δώσει αρκετά όμορφες στιγμές. Θα βρεθείτε προστατευμένοι από τις επιλογές σας και ο Ιούνιος θα σας ανταμείψει ακόμη περισσότερο, αν δεν ανακατέψετε πρόσωπα που σας θέλουν αδέσμευτους για κάποιους λόγους. Να διαφυλάξετε την ερωτική σας φωλιά από εχθρικά βλέμματα. Τυχερές μέρες του Ιουνίου στον έρωτα: 18, 19, 27.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ιούνιος θα σας δώσει σημαντικό προβάδισμα στην προσωπική σας ζωή. Θα αλλάξετε την εμφάνισή σας και θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε με τη γοητεία σας στον/στη σύντροφό σας, που –από ό,τι δείχνουν τα πράγματα– θα είναι πιστός/η και αφοσιωμένος/η στις επιθυμίες σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου όλο τον μήνα θα σας δώσει αγάπη και σταθερότητα σε ό,τι επιλέξετε να βρίσκεται στην αγκαλιά σας. Τυχερές μέρες του Ιουνίου στον έρωτα: 10, 24, 29.
ΖΥΓΟΣ
Ο Ιούνιος ξεκινά με πολύ καλά γεγονότα στην ερωτική σας ζωή, που σας ανεβάζει τη λίμπιντο και την αυτοπεποίθηση. Αλλά, δυστυχώς, θα παρασυρθείτε υπερβολικά με τις ερωτικές επιτυχίες σας, που θα ξεχάσετε ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα πλησιάζετε με προσοχή και να τα κάνετε δικά σας με στοχευόμενες κινήσεις και όχι με βιασύνη. Ο μήνας αυτός θα σας διδάξει σίγουρα κάτι που θα το ακολουθήσετε με επιτυχία τους επόμενους μήνες του Καλοκαιριού. Τυχερές μέρες του Ιουνίου στον έρωτα: 10, 24.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο μήνας αυτός θα σας δώσει πολλά περισσότερα στην ερωτική σας ζωή από εκείνα που στερηθήκατε κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Θα μπορέσετε να ζήσετε τα όνειρά σας και να νιώσετε τον φτερωτό θεό να σας βοηθά τη στιγμή που όλα θα τα θεωρείτε χαμένα. Ένα ταξίδι θα είναι για αυτή την περίοδο η έναρξη για μία έντονα ερωτική ιστορία, την οποία θα ζήσετε με όλη σας τη δύναμη. Τυχερές μέρες του Ιουνίου στον έρωτα: 20, 24, 27.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε ξεκαθαρίσει πολλές καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή, που σας βάραιναν και σας δημιουργούσαν ανασφάλεια. Ο μήνας αυτός ξεκινά με αισιόδοξα μηνύματα σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να ζήσετε μία παράφορα ερωτική ιστορία, της οποίας η διάρκεια θα εξαρτηθεί από εσάς. Οι πειρασμοί θα είναι πολλοί και σίγουρα θα πρέπει να προσέξετε τα πολλά χέρια που σας κατσιάζουν χωρίς να σας δίνουν ηρεμία. Τυχερές μέρες του Ιουνίου στον έρωτα: 19, 25.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού θα είναι για σας πολύ σημαντικός για την προσωπική σας ζωή. Θα έχετε τη δυνατότητα να χαρείτε τον έρωτά σας, χωρίς εμπόδια και ανατροπές, που οι προηγούμενοι μήνες σας είχαν στερήσει. Φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελο και ζήστε τη γλυκιά αυτή περίοδο, που δεν θα την ξεχάσετε εύκολα. Βέβαια μην αφήσετε να σας συνεπάρει όλο αυτό, γιατί ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας θα σας υπενθυμίζει καταστάσεις που δεν θα τις ξεχάσετε εύκολα. Τυχερές μέρες του Ιουνίου στον έρωτα: 10, 20, 24, 29.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο έρωτας έχει πάρει τη θέση του πληκτρολογίου και αυτό αναπληρώνει τις ώρες που δεν είστε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Κάποιοι από σας θα θελήσετε να μοιραστείτε την ίδια στέγη με τη σχέση σας. Πολύ πιθανόν ένα επαγγελματικό ταξίδι να σας δώσει τη δυνατότητα να βρεθείτε κοντά με άτομα που σας ανεβάζουν την ψυχολογία. Τυχερές μέρες του Ιουνίου στον έρωτα: 22, 23, 24.
ΙΧΘΥΕΣ
Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού θα σας φέρει πιο κοντά με τον άνθρωπό σας. Βέβαια, εκείνα τα ψαράκια που κολυμπούν μόνα τους, ας προσέχουν τους κινδύνους που μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά. Καλό είναι όσο υπάρχει η Κρόνια περίοδος να μην ψάχνετε για μονιμότητα σε μία σχέση, γιατί μάλλον τα προβλήματα θα είναι πιο πολλά από ό,τι οι χαρές. Τυχερές μέρες του Ιουνίου στον έρωτα: 16, 20, 24.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.