, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κάηκε ζωντανός σε νοσοκομείο!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Τρίπολης, από το γεγονός ότι κάηκε ζωντανός και δεμένος στο κρεβάτι του, ένας 34χρονος ασθενής, με καταγωγή από την Καλαμάτα, σήμερα τα ξημερώματα στο ψυχιατρικό νοσοκομείο της πόλης, όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο δωμάτιό του στον 4ο όροφο του κτιρίου.

Από την φωτιά αυτή και στην προσπάθειά του να σώσει τον άτυχο ψυχασθενή, τραυματίστηκε ελαφρά ένας νοσηλευτής του ιδρύματος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης και νοσηλεύεται με αναπνευστικά προβλήματα.

Ο πρόεδρος του ΕΚΕΠΥ Παναγιώτης Ευσταθίου,  ανέφερε ότι οι γιατροί και οι νοσηλευτές που είχαν βάρδια, κατέβαλαν προσπάθειες να σώσουν τον άτυχο άνδρα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν και πρόσθεσε ότι έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) από το ΕΚΕΠΥ, προκειμένου να διερευνηθούν, τόσο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά, για τα αίτια της οποίας ενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική υπηρεσία Τρίπολης, όσο και για τους ιατρικούς λόγους που υπαγόρευαν την καθήλωση του 34χρονου ψυχασθενούς από την Καλαμάτα.

Η διενέργεια της ΕΔΕ έχει ανατεθεί στον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτη Κατσίβελα, ο οποίος για το σκοπό αυτό κατευθύνεται από την Πάτρα στην Τρίπολη.

 Πηγή:AMΠΕ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.