, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κάντε τις πρώτες σας βουτιές στη δυτική Θεσσαλονίκη

Τις πρώτες τους βουτιές για την καλοκαιρινή περίοδο 2017 μπορούν να κάνουν οι πολίτες από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Παύλου Μελά που διαθέτει πισίνα ολυμπιακών προδιαγραφών και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του συνδυάζουν την ασφάλεια με την προσβασιμότητα και την άνεση.
Η συντήρηση και η απολύμανση έχει ολοκληρωθεί και όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτεί τους κολυμβητές.
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30 – 21:30
Σάββατο 9:30 – 15:30
Το Κολυμβητήριο βρίσκεται στη συμβολή των Οδών Ιθάκης και Περικλέους στην Άνω Ηλιούπολη και υπάρχει εύκολη πρόσβαση με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, τις Γραμμές
32 Α μέσω Γυμναστηρίου στάση Ιθάκης 2 και
34 Άνω Ηλιούπολη στάση Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία.
Εδώ και χρόνια προσφέρει μια σπάνια όαση δροσιάς σε όσους επιλέξουν να το επισκεφθούν και να συνδυάσουν με αυτό τον τρόπο τη διασκέδαση και τις πολλές επιλογές άθλησης που προσφέρει η κολύμβηση.
Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και το εξειδικευμένο προσωπικό που αποτελείται από έμπειρους εκπαιδευτές.
Ειδικότερα, αυτό το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν μεταξύ άλλων τμήματα εκμάθησης κολύμβησης ενηλίκων-ανηλίκων, κινητικής αποκατάστασης και aqua aerobic.
Η Διοίκηση του Δήμου, αναλογιζόμενη τη γενικότερη δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά ταυτόχρονα και την ανάγκη για διασκέδαση και αναψυχή, φρόντισε το αντίτιμο να είναι χαμηλό ενώ ισχύει η μηνιαία κάρτα με έκπτωση 50%, για πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, προστατευόμενα μέλη τρίτεκνης οικογένειας, ζευγάρι ανέργων, φοιτητές έως 25 ετών, υπηρετούντες στρατιωτικής θητείας, μεμονωμένος άνεργος με ετήσιο εισόδημα έως 5.000€, τα παραπάνω ποσά.
Τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου θα μπορούν να χρησιμοποιούν εντελώς δωρεάν τα ΑΜΕΑ, προστατευόμενα μέλη έως 18 ετών (φοιτητές – φαντάροι έως 25 ετών) άνεργης μονογονεϊκής οικογένειας και  δύο ανέργων γονέων εφόσον το ετήσιο εισόδημά τους δεν ξεπερνάει τις 8.000€,  τέταρτο  προστατευόμενο μέλος οικογενείας και άνω, άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών.
Επίσης ισχύουν τα παρακάτω:
Ημερήσια κάρτα 5 επισκέψεων 10€, ημερήσια κάρτα 10 επισκέψεων 20€, η μηνιαία κάρτα 30€ , δεκαπενθήμερη κάρτα (ισχύει για 15 ημερολογιακές ημέρες) 15€, η μηνιαία κάρτα για δυο ή περισσότερα άτομα της ίδιας οικογένειας 25/ άτομο, δεκαπενθήμερη κάρτα από δύο έως τέσσερα άτομα της ίδιας οικογένειας (ισχύει για 15 ημερολογιακές ημέρες) 13 € /άτομο, κάρτα περιόδου (ισχύει μόνο για τη διάρκεια λειτουργίας του κολυμβητηρίου ανεξαρτήτου εκδόσεώς της) 96€.
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣYMMETOXHΣ
Όλοι οι επισκέπτες του κολυμβητηρίου υποχρεούνται να προσκομίσουν στη γραμματεία:
• πρόσφατες ιατρικές βεβαιώσεις 1) από δερματολόγο και 2) από καρδιολόγο ή παθολόγο οι ενήλικες
• πρόσφατες ιατρικές βεβαιώσεις 1) από δερματολόγο και 2) από παιδίατρο ή παθολόγο οι ανήλικοι
Υποχρεωτικά κάθε επισκέπτης θα πρέπει να φέρει μαζί του σκουφάκι, παντόφλες, πετσέτα και μαγιό κολύμβησης (όχι βερμούδα)
Απαγορεύεται αυστηρώς η χρήση αντηλιακών
ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΙΘΑΚΗΣ & ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΤΗΛ.: 2310 607457, 2313 302961
Οι αθλούμενοι που τυγχάνουν έκπτωσης πρέπει να προσκομίζουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά:
1. Για το εισόδημα θα πρέπει να προσκομιστεί το ατομικό ή οικογενειακό εκκαθαριστικό σημείωμα του προηγούμενου έτους ή αντίγραφο της φορολογικής δήλωσης ή υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 ότι δεν υποχρεούται ο ωφελούμενος να υποβάλλει φορολογική δήλωση λόγω εισοδήματος, θεωρημένη από την αρμόδια ΔΟΥ.
2. ανεργία αποδεικνύεται με βεβαίωση ανεργίας του ΟΑΕΔ και εφόσον το ετήσιο εισόδημα δεν υπερβαίνει τα 7.000 €, προσαυξανόμενο για κάθε προστατευόμενο μέλος κατά 500,00 €.
3. αριθμός τέκνων: θα πρέπει να προσκομιστεί πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (έως 3 μηνών)
4. πολυτεκνία & η τριτεκνία: αποδεικνύονται με πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για μέλη ανήλικα ή άγαμα έως την ηλικία των 18 ετών και για φοιτητές και στρατιώτες έως την ηλικία των 25 ετών.
5. μονογονεϊκή οικογένεια: αποδεικνύεται με οποιοδήποτε πιστοποιητικό δημόσιας αρχής από το οποίο να προκύπτει η ιδιότητα του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας (π.χ.πιστοποιητικό από το οποίο να προκύπτει η κατάσταση χηρείας του μονογονέα, δικαστική απόφαση με την οποία ανατέθηκε η άσκηση της γονικής μέριμνας σε ένα μόνο γονέα κ.λπ.).
6. άνω των 65 ετών: φωτοτυπία ταυτότητας (ή διαβατηρίου).
7. ΑμεΑ άνω των 67% αναπηρία: Προσκόμιση Βεβαίωσης Αναπηρίας- ΚΕΠΑ.
8. φοιτητές: βεβαίωση σπουδών 2016-2017 (σε περίπτωση φοιτητών στην αλλοδαπή:
μετάφραση στα ελληνικά της βεβαίωσης σπουδών επικυρωμένη με σφραγίδα δικηγορικού συλλόγου).
9. υπηρετούντες στρατιωτικής θητείας: φωτοτυπία στρατιωτικής ταυτότητας.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν 2 τρόποι πληρωμής των συνδρομών:
1. Στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου στη Σταυρούπολη Ν. Πλαστήρα 2 & Καραολή Δημητρίου 10 (απέναντι από το Δημαρχείο Παύλου Μελά)
2. Στα πρώην Δημαρχεία στις Δημοτικές Ενότητες Πολίχνης (Δευτέρα -Τετάρτη – Παρασκευή) και Ευκαρπίας (Τρίτη – Πέμπτη).
Για την έκδοση απόδειξης απαραίτητα είναι τα στοιχεία :
Α.Φ.Μ. , διεύθυνση, τηλέφωνο και ΔΟΥ, στην Τράπεζα Πειραιώς
(αρ. λογ. 5231-070379-775 ΙΒΑΝ GR 8301722310005231070379775)
ΑΛΛΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το ποσό συμμετοχής προκαταβάλλεται. Δεν επιτρέπεται η διακοπή της μηνιαίας κάρτας και παράτασή της. Αντ΄αυτού προτείνεται η δεκαπενθήμερη κάρτα. Δυνατότητα μεταφοράς κάποιου διαστήματος (τουλάχιστον μιας εβδομάδας) ισχύει μόνον όταν υπάρχει αστάθμητος παράγοντας.

 ΤΕΛΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ 2017
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΛΟΥΣ  
Ημερήσια κάρτα 5 επισκέψεων 10 €
Ημερήσια κάρτα 10 επισκέψεων 20 €
Μηνιαία κάρτα(ισχύει για 30/31 ημερολογιακές ημέρες) 30 €
Δεκαπενθήμερη κάρτα(ισχύει για 15 ημερολογιακές ημέρες) 15 €
Μηνιαία κάρτα για πολύτεκνες και  μονογονεϊκές οικογένειες, προστατευόμενα μέλη τρίτεκνης οικογένειας, ζευγάρι ανέργων, φοιτητές έως 25 ετών, υπηρετούντες στρατιωτικής θητείας, μεμονωμένος άνεργος με ετήσιο εισόδημα έως 5.000€ Τα παραπάνω ποσά με έκπτωση 50%
Μηνιαία κάρτα από δύο έως τέσσερα άτομα της ίδιας οικογένειας (ισχύει για 30/31 ημερολογιακές ημέρες) 25 € /άτομο
Δεκαπενθήμερη κάρτα από δύο έως τέσσερα άτομα της ίδιας οικογένειας (ισχύει για 15 ημερολογιακές ημέρες) 13 € /άτομο
Κάρτα περιόδου (ισχύει μόνο για τη διάρκεια λειτουργίας του κολυμβητηρίου ανεξαρτήτου εκδόσεώς της) 96€
ΑΜΕΑ, προστατευόμενα μέλη έως 18 ετών (φοιτητές – φαντάροι έως 25 ετών) άνεργης μονογονεϊκής οικογένειας και  δύο ανέργων γονέων  εφόσον το ετήσιο εισόδημά τους  δεν ξεπερνάει τις 8.000€,  τέταρτο  προστατευόμενο μέλος οικογενείας και άνω, άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών. ΔΩΡΕΑΝ

    
Οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν χρήση μόνο μία από τις κατηγορίες των εκπτώσεων και όχι συνδυαστικά ( αποκλείεται η αθροιστική έκπτωση).
Σημείωση: Οι εκπτώσεις για τις οικογένειες με δύο έως τέσσερα ενεργά μέλη, για τους τρίτεκνους, πολύτεκνους, για τις οικογένειες με δύο ανέργους συζύγους καθώς και για τις μονογονεϊκές οικογένειες  ισχύουν όταν τα προστατευόμενα μέλη  αυτών είναι έως την ηλικία των 18 ετών, και για τους φοιτητές και υπηρετούντες την στρατιωτική θητεία έως την ηλικία των 25 ετών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.