, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Και ο Γ. Τσαμασλής για αντιπεριφερειάρχης

tsamaslisΜετά το Μιχάλη Τζόλλα και ο Γιώργος Τσαμασλής δήλωσε και επίσημα την επιθυμία του να διεκδικήσει τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης.

«Με την εκλογή του νέου Περιφερειάρχη μας, η Κεντρική Μακεδονία κάνει μια νέα αρχή. Σε αυτή τη νέα περίοδο, η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης καλείται να διαδραματίσει κομβικό ρόλο.

Δηλώνω ξεκάθαρα την πρόθεσή μου να συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στο αύριο της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας και υποβάλλω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης.

Με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη μας και σε συνεργασία με τους Αντιπεριφερειάρχες και τους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξής μας, θα υπηρετήσουμε τη Θεσσαλονίκη και τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας.

Ζητώ την εμπιστοσύνη και την ευθύνη για το έργο που έχουμε μπροστά μας», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωση υποψηφιότητας του.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.