, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Και ο Σταύρος Θεοδωράκης συναντήθηκε με τον Μπουτάρη

Με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, συναντήθηκε σήμερα,  Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017, ο Πρόεδρος του «Ποταμιού»,  Σταύρος Θεοδωράκης, στο Δημαρχείο.
Ο Γιάννης Μπουτάρης έκανε λόγο για ταύτιση απόψεων με τον Σταύρο Θεοδωράκη πάνω σε θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: «Μας ενώνει η κοινή λογική για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και γνωρίζω πολύ καλά ότι ο ίδιος πιστεύει πως η αναγέννηση του κράτους θα προκύψει από την ενίσχυσή της».
Αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης αποφάσισε να διεκδικήσει την ηγεσία της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης», ο Δήμαρχος τόνισε: «Το έχω πει επανειλημμένως ότι με ενοχλούν οι χαρακτηρισμοί ‘’Κεντροαριστερά’’ ή ‘’Κεντροδεξιά’’, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι στην Ελλάδα λείπει ένας κεντρώος προοδευτικός χώρος, που θα παίρνει από παντού τα καλά και θα πετάει τα άσχημα».
Ο Πρόεδρος του «Ποταμιού» χαρακτήρισε τον Γιάννη Μπουτάρη, «Δήμαρχο της ευρύτερης μεταρρυθμιστικής παράταξης, καθώς υπερασπίστηκε τη λογική και τις τολμηρές μεταρρυθμίσεις, πολλές εκ των οποίων έκανε πράξη και στον Δήμο Θεσσαλονίκης». Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Δήμαρχος είναι σύμμαχός μας στην προσπάθεια να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε την παράταξη, να παλέψουμε με τα πολλά και άλυτα προβλήματα της Ελλάδας και να νικήσουμε προς όφελος της χώρας».
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου – Πολυχρονιάδου, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών, Νίκος Φωτίου και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του «Ποταμιού», Γιώργος Αμυράς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.