, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Και ο Στράτος Σιμόπουλος στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία και τη Σερβία συναντήθηκε ο κ. Μητσοτάκης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στις δύο χώρες.
Με τις συναντήσεις ήθελε να τονίσει τη σημασία που δίνει η Νέα Δημοκρατία σε εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα Βαλκάνια, πολλές από τις οποίες είναι μικρομεσαίες.
Οι επιχειρήσεις αυτές δεν έχουν καμία σχέση με εκείνες που τα τελευταία χρόνια  δήλωσαν τη Βουλγαρία ως φορολογική έδρα, για να γλιτώσουν από τους φόρους στην Ελλάδα.
Μάλιστα, στη Σερβία στο πάνελ ήταν και ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, κ. Στράτος Σιμόπουλος, ο οποίος δραστηριοποιείται στα Βαλκάνια από το 2002, ως κατασκευαστής ιδιωτικών έργων (SUPER MARKETS, πρατήρια υγρών καυσίμων κλπ.) και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που συναντούν σήμερα εκεί οι ελληνικές επιχειρήσεις, κυρίως λόγω της έλλειψης αξιοπιστίας των ελληνικών τραπεζών και γενικά της Ελληνικής οικονομίας.
img_5356-1 img_5395 img_5398 img_5400
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.