, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Καμπάνια του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου για τους καταναλωτές αξίας… 50.000 ευρώ!

Αρχίζει την ερχόμενη εβδομάδα η καμπάνια του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των καταναλωτών πάνω σε ζητήματα της Αγοράς.
Η μεγάλη αυτή καμπάνια, που θα κοστίσει συνολικά περί τα 50.000 ευρώ, περιλαμβάνει διαφημιστικά σποτ και καταχωρήσεις σε ραδιοσταθμούς της Θεσσαλονίκης και ενημερωτικές ιστοσελίδες.
Με το πληροφοριακό αυτό υλικό οι καταναλωτές θα γνωρίσουν καλύτερα τα δικαιώματα τους αλλά και τις προοπτικές που έχουν όταν προτιμούν για την αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Την απόφαση πήρε στην τελευταία συνεδρίαση του το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου μας.
Τα διαφημιστικά σποτ έγιναν σε συνεργασία με τα Σωματεία, από τα οποία ζητήθηκε, ήδη από το καλοκαίρι, η άποψη τους για την ενημερωτική αιχμή που επιθυμούσαν να θέσουν.
Αυτά καλύπτουν τις εξής ενότητες:
– Τοπικές αγορές- στεγασμένο εμπόριο
– Ασφαλιστικές υπηρεσίες- εκβιαστικές πρακτικές Τραπεζών
– Συμβουλές για Αγορά κρέατος (κρεοπώλες)
– Προστασία από λαθρεμπόριο καπνού.
– Τουριστικές υπηρεσίες- οργανωμένα ταξίδια
– Υπηρεσίες μεσιτών ακινήτων
– Εκπαίδευση οδηγών αυτοκινήτων
– Προστασία από λαθραία καύσιμα
– Υπηρεσίες αισθητικών
– Υπηρεσίες εστίασης
– Φροντιστήρια εκπαίδευσης.
– Στάθμευση αυτοκινήτων.
“Με την καμπάνια αυτή το Επιμελητήριο μας ενημερώνει σωστά και υπεύθυνα τον καταναλωτή για τα θέματα που θα πρέπει να προσέξει στην Αγορά. Παράλληλα, στηρίζει τον Επαγγελματία και την παρουσία του στην Αγορά, σύμφωνα με τον ρόλο που πρέπει να επιτελεί στην κοινωνία μας και την Εθνική Οικονομία. Σχεδιάσαμε προσεκτικά το πρόγραμμα διαφήμισης ήδη από το καλοκαίρι, σε συνεργασία με τα Σωματεία μας, ενώ μ’ αυτό στηρίζουμε και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, κάτι το οποίο είναι εξίσου σημαντικό, εάν σκεφτεί κανείς και την κρίση και στον δικό τους τομέα”, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.