, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κανένας εθελοντής του "Άγιου Στυλιανού" σε κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών

stilianos«Κανένας εθελοντής και καμία εθελόντρια εγγεγραμμένη στο Μητρώο Εθελοντών του Δημοτικού Βρεφοκομείου Άγιος Στυλιανός έχει συλληφθεί ή ενέχεται με οποιονδήποτε τρόπο σε κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών», δήλωσε η Πρόεδρος του Ιδρύματος, Μαρία Τσιουτάνη, σε απάντηση δημοσιευμάτων που φέρουν εθελόντρια του Δημοτικού Βρεφοκομείου ως εμπλεκόμενη σε σχετικό κύκλωμα.

Η Πρόεδρος του Άγιου Στυλιανού υπογράμμισε ότι «δικαιώνεται η στάση της διοίκησης, που μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά της έθεσε το πλαίσιο της εθελοντικής προσφοράς στο Ίδρυμα, αντιστάθηκε, δε, σε πιέσεις και δημοσιεύματα με στόχο την ανατροπή της προσπάθειας αναμόρφωσης του συγκεκριμένου τομέα».

Διευκρίνισε, δε, ότι εθελοντές του Δημοτικού Ιδρύματος είναι μόνον όσοι εγγράφονται στο Μητρώο Εθελοντών, έχουν εκπαιδευτεί και αξιολογηθεί  με τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η διοίκηση και η διεπιστημονική ομάδα του Ιδρύματος, η ο οποία λειτουργεί με την εποπτεία του καθηγητή πανεπιστημίου και ψυχιάτρου,  Γρηγόρη Αμπατζόγλου.

Το Δημοτικό Ίδρυμα συνεχίζει τις προσπάθειές του να εκσυγχρονίσει όλους τους τομείς  του με στόχο την παροχή φροντίδας, αγάπης και σεβασμού των παιδιών που φιλοξενεί, με γνώμονα τα ισχύοντα σήμερα στην επιστήμη και την κοινωνία, με την συνεργασία εξαίρετων ειδικών επιστημόνων, κατέληξε η Πρόεδρος.

 

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.