, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Καταγγέλλει πλαστογραφία το ΚΚΕ Κεντρικής Μακεδονίας

Μεθοδευμένη προσπάθεια για δήθεν συμφωνία του γενικού γραμματέα του ΕΚΘ και μέλους του ΚΚΕ Σωτήρη Ζαριανόπουλου στην εναπόθεση αποβλήτων της εταιρίας TOSOH στη περιοχή του Λιτοχώρου Πιερίας, καταγγέλλει ο οργάνωση του κόμματος στην Κεντρική Μακεδονία.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η μεθόδευση αυτή στηρίχθηκε στην καταφανή  πλαστογράφηση της υπογραφής του Σωτήρη Ζαριανόπουλου, σε έγγραφο του ΕΚΘ με το οποίο υποστηρίζεται η επιδίωξη της εταιρίας αποθέσει τα απόβλητα της δίπλα σε κατοικημένες περιοχές, με άμεση επίπτωση στην υγεία και τη ποιότητα ζωής των κατοίκων.
«Τα  μονοπώλια δεν αρκούνται μόνο στο κράτος που εξουσιάζουν. Θέλουν να βάλουν στη υπηρεσία τους το συνδικαλισμό και τη τοπική διοίκηση. Όσοι αποφάσισαν να συνεργαστούν με τους επιχειρηματικούς ομίλους και να υπηρετήσουν τα συμφέροντα τους δεν έχουν κανένα όριο.
Το μόνο που τους αξίζει είναι η απομόνωση τους από τους εργαζόμενους και το λαό.
Η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καλεί το λαό του Λιτοχώρου και της Πιερίας να οργανώσουν τον αγώνα τους και να αντισταθούν στη μετατροπή του τόπου τους σε αποθήκη χημικών αποβλήτων», αναφέρει χαρακτηριστικά η καταγγελία της ΚΟ του ΚΚΕ Κεντρικής Μακεδονίας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.