, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Καταδικάστηκε για βιασμό… σκύλου!

Σε 10 μήνες φυλάκιση τιμωρήθηκε άτομο  στην κωμόπολη Φέθιγιε του νομού Μούγλων της Τουρκίας, επειδή απήγαγε σκυλί που ανήκε σε ζευγάρι Άγγλων και το βίασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε η εφημερίδα “Γενί Ασίρ” ο αγγλικής καταγωγής Άντριου Τρεντ  που ζει στο Φέθιγιε, άφησε το ράτσας χάσκι σκυλί του ονόματι “Κια” στην φίλη του Μέρι Τερέζα Οφ  για να το προσέξει για λίγες μέρες. 
 
O σκύλος, με το ένα πόδι του στον νάρθηκα,  απήχθη από τον Μουσταφά Τ., ο οποίος τον έκλεισε στο σπίτι του. Η Μέρι Τερέζα Οφ μη βρίσκοντας το σκυλί, περίμενε το πρωί. Όταν το πρωί αναζήτησε το σκύλο φωνάζοντας δεξιά αριστερά το όνομα του σκύλου, τον άκουσε να γαβγίζει από το σπίτι του γείτονα της. Ενημέρωσε την αστυνομία. Η αστυνομία μπήκε στο σπίτι του Μουσταφά Ν. , πήρε τον σκύλο και τον παρέδωσε στην Μέρι. Ο Μουσταφά Ν. συνελήφθη για απαγωγή και βιασμό σκύλου και προφυλακίστηκε.
 
Αυτήν ήταν και η κατηγορία στο 1ο Πρωτοδικείο του Φέθιγιε, με βάση την οποία του υποβλήθηκε μήνυση. Ο Μουσταφά Ν. στην δίκη είπε πως πήρε μέσα το σκυλί για να μην κρυώνει, και ότι δεν συνέβη τίποτε άλλο.
 
protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.