, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κεδίκογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν τον χαμαιλέοντα

«Η διαβούλευση με τους εταίρους θα είναι μια μακρά και δύσκολη διαδικασία», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στον Σκάι, σημειώνοντας πως αυτή τη στιγμή είμαστε τελείως εκτός στόχων.
Ο κ. Κεδίκογλου τόνισε πως πρώτιστο χρέος είναι να καταστεί η Ελλάδα ανεξάρτητη οικονομικά και επισήμανε πως για να είμαστε πειστικοί πρέπει να κάνουμε και πράξεις.
«Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Προτιμάμε να περάσουμε το παιχνίδι στην επίθεση, να περάσουμε σε αποκρατικοποιήσεις, πείθοντας έτσι τους εταίρους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κληθείς να σχολιάσει την έντονη κριτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή και τις δηλώσεις του επικεφαλής του κόμματος Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Βουλής, ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε ότι η κριτική του κ. Τσίπρα είναι σαν τις εναλλαγές του χαμαιλέοντα και πρόσθεσε πως ο κρατισμός και ο λαϊκισμός δεν είναι η απάντηση στα προβλήματα, αλλά η συνταγή που μας έφερε στο σήμερα.
«Δεν μας τρομοκρατούν οι απειλές του ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε απαντώντας στην αναφορά του κ. Τσίπρα ότι «θα είναι κάθε στιγμή απέναντι μέσα κι έξω από τη Βουλή».
Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο νέων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε πως καταβάλλεται κάθε προσπάθεια να μην υπάρξει άλλη θυσία, ενώ για το ζήτημα της μετενέργειας επισήμανε πως αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση δεν έχει στα χέρια της τα όπλα που χρειάζονται για να θέσει αυτό το θέμα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.