, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Κλειστά και αύριο σχολεία του νομού Θεσσαλονίκης!

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Πέμπτη 12 και αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Κλειστοί θα παραμείνουν  για λόγους ασφαλείας, και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.
Λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας με χιονόπτωση και παγετό, δημιουργούνται επικίνδυνες συνθήκες προσβασιμότητας, λειτουργικότητας και ασφάλειας των μαθητών, τα σχολεία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοικτοί. Την Κυριακή 15/01, θα εκδοθεί ανακοίνωση για τη Δευτέρα 16/01.
Λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας και των συνθηκών παγετού που επικρατούν σε όλο τον Δήμο Λαγκαδά, αποφασίστηκε για την ασφάλεια των μαθητών μας, ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία & Δημοτικά σχολεία,  Γυμνάσια και Λύκεια, ΚΔΑΠ & Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί).
Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου αποφάσισε όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Ανοιχτοί θα παραμείνουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί εκτός από τον 1ο, 5ο & 6ο Παιδικό Σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου και τον 2ο Παιδικό σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού.
Τα σχολεία του Δήμου Δέλτα θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη και την Παρασκευή 12 και 13 Ιανουαρίου, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Δέλτα. Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Δέλτα. Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης, σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων και, μέχρι το απόγευμα, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τη λειτουργία των σχολείων.
Και στον Δήμο Καλαμαριάς, όλες οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.
Αναστολή των μαθημάτων όλων των σχολικών μονάδων Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παύλου Μελά την Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Ιανουαρίου λόγω της χιονόπτωσης και παγετού και των προβλημάτων στα συστήματα θέρμανσης και ύδρευσης των σχολικών μονάδων. Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν όλοι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Παύλου Μελά και οι Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Σταυρούπολης, ΚΗΦΗ.
Κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες και στον Δήμο Νεάπολης – Συκεών την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Ανοιχτοί θα παραμείνουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί και των τεσσάρων κοινοτήτων.
Λόγω των συνεχιζόμενων πολύ έντονων καιρικών φαινομένων και των πολικών συνθηκών που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες, τα σχολεία στο δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου και Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Επίσης κλειστοί θα παραμείνουν και για τις δύο ημέρες όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε όλες τις δημοτικές ενότητες.
Δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα στα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θερμαϊκού τόσο την Πέμπτη 12/01/2017 όσο και την Παρασκευή 13/01/2017. Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.
Στον Δήμο Θέρμης, κλειστές θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου οι σχολικές μονάδες. Ανοιχτοί θα είναι οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί. Επίσης, ανοιχτά θα είναι και το ΚΔΑΠ-μεΑ «Αγκαλιάζω», τα Κέντρα Πολιτισμού Θέρμης, Ν. Ραιδεστού και Τριαδίου, καθώς και οι Δημοτικές Αθλητικές Δομές Θέρμης, ωστόσο θα παραμείνουν κλειστά τα ΚΔΑΠ που λειτουργούν σε απογευματινή βάρδια.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.