, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κοντά σε Χακόμπο ο ΠΑΟΚ


Ο Σανθ Χακόμπο ετοιμάζει βαλίτσες για τη Θεσσαλονίκη και λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο μίλησε για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες με τον ΠΑΟΚ.
«Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ο οποίος μου είπε ότι θέλει πολύ να συνεργαστούμε. Όταν έφυγα από τον Αστέρα έφτασα κοντά σε συμφωνία με ομάδες στην Αγγλία αλλά ο ΠΑΟΚ μου φαίνεται ιδανική προοπτική για την καριέρα μου», τόνισε αρχικά στο contra.gr.
Μιλώντας για την προηγούμενη ομάδα του τον Αστέρα Τρίπολης σημείωσε: «Πέρασα πάρα πολύ όμορφα στον Αστέρα. Οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους της ομάδας είναι πολύ καλές και ο Αστέρας είναι ένας λόγος που το σκέφτομαι για να γυρίσω στην Ελλάδα. Ελπίζω να με καταλάβουν καθώς ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή προοπτική για την καριέρα μου».
Ο Ισπανός τερματοφύλακας αναφέρθηκε και στις άλλες παραμέτρους που θα παίξουν ρόλο στην απόφαση του: «Πρέπει πρώτα να δω την πόλη της Θεσσαλονίκης και το περιβάλλον της ομάδας. Για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.