, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Κυβέρνηση και διοίκηση Μπουτάρη εκτεθειμένοι…"

“…απορρίπτουμε το  παλιό πολιτικό στιλάκι να πάρουμε θέση αν θέλουμε ή το Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων που θέλει να ανεγείρει η Ι.Μ. Θεσσαλονίκης ή το πάρκο.  Εμείς, είμαστε με τους δημότες…”
«Κυβέρνηση και διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης είναι εκτεθειμένοι στο  ζήτημα με το Ορφανοτροφείο της Τούμπας». Αυτό υπογράμμισε ο επικεφαλής  της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Α Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, στην αποψινή τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Καλαφάτης θύμισε ότι «τη μία μέρα είχαμε δηλώσεις και διαβεβαιώσεις ότι “βρέθηκε λύση” και την επομένη κάποιοι έτρεχαν να  μαζέψουν τα ασυμμάζευτα», αναφερόμενος στην αρχική προφορική δήλωση του Δημάρχου και στη  γραπτή που ακολούθησε. Για την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπογράμμισε πως «τρεις φορές επιχείρησε ο Παναγιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος να επικοινωνήσει με το αρμόδιο υπουργείο και δεν πήρε απάντηση. Πέρασαν χρόνια απραγίας και το τι θα γινόταν έπρεπε να μπει σε νέα βάση».
Όσο για τη θέση της παράταξής του, ο κ Καλαφάτης ξεκαθάρισε ότι «απορρίπτουμε το  παλιό πολιτικό στιλάκι να πάρουμε θέση αν θέλουμε ή το Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων που θέλει να ανεγείρει η Ι.Μ. Θεσσαλονίκης ή το πάρκο.  Εμείς, είμαστε με τους δημότες. Υπερασπιζόμαστε  το δικαίωμά τους να  έχουν πλήρη ενημέρωση για το θέμα αυτό. Είχε επικοινωνήσει ή δεν είχε επικοινωνήσει με τον Παναγιότατο ο δήμαρχος; Ποιος θα πληρώσει για την κατασκευή του πάρκου, αν όχι ο φορολογούμενος, αφού το Ίδρυμα σκοπεύει να το χρηματοδοτήσει η Μητρόπολη; Επαναλαμβάνω: Είμαστε με τους πολίτες της Τούμπας. Θέλουμε και το ίδρυμα να κατασκευαστεί και πάρκο να γίνει και για ΑμεΑ και για τα υπόλοιπα παιδιά».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.