, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κόντρα στη Β' Θεσσαλονίκης: "Δεν θα λείψει σε κανέναν ψηφοφόρο μας…"

Βολές κατά της βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης, Κατερίνας Μάρκου που χτες μέσω επιστολής που έστειλε στον Σταύρο Θεοδωράκη ανεξαρτητοποιήθηκε από το “ΠΟΤΑΜΙ” εξαπολύει ο πρώτος επιλαχών, Νίκος Νυφούδης ζητώντας μάλιστα να παραδώσει την έδρα!
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Νυφούδη έχει ως εξής: 
«Η απόφαση της Κατερίνας Μάρκου δεν ξένισε κανέναν στην εκλογική περιφέρεια της Β’ Θεσσαλονίκης. Και δεν θα λείψει σε κανέναν ψηφοφόρο του Ποταμιού.
Άλλωστε σχεδόν ποτέ δεν εξέφραζε την πολιτική του Ποταμιού, σχεδόν ποτέ δεν «θυσίασε» τον εαυτό της για χάρη του κοινού συμφέροντος. Γι’ αυτό και θα αποτελούσε έκπληξη να πράξει το αυτονόητο και να παραδώσει την έδρα.
Ένα είναι το σίγουρο. Το Ποτάμι έχει ανθρώπους στη Β΄Θεσσαλονίκης. Που παλεύουν ουσιαστικά για τα ζητήματα της περιφέρειας. Που αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τα προϊόντα του τόπου μας απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Το Ποτάμι, η φωνή της Λογικής στο κοινοβούλιο, θα δικαιωθεί. Οι φυγόμαχοι απλώς θα κερδίσουν κάποιους βουλευτικούς μισθούς παραπάνω».

#Tags: Ποτάμι

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.