, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Λαμπερά μαλλιά: Η πιο εύκολη συνταγή με μπύρα

Εκτός, όμως από τον αντρικό πληθυσμό, εμείς οι γυναίκες έχουμε έναν επιπλέον λόγο να αγαπάμε τη μπύρα, μιας και μπορεί να κάνει τα άτονα και θαμπά μαλλιά μας, λαμπερά και απαλά χαρίζοντάς τους παράλληλα όγκο!
Χάρη στα ευεργετικά συστατικά της: μαγιά, κριθάρι και λυκίσκο, τα οποία περιέχουν με τη σειρά τους βιταμίνες του συμπλέγματος Β, πρωτεΐνες και ανόργανα συστατικά, η μπύρα ενισχύει τους θύλακες της τρίχας και τονώνει τα μαλλιά. Παράλληλα, λειτουργεί προστατευτικά, μη επιτρέποντας επιπλέον φθορά τους.
Πώς; Δες την παρακάτω πανεύκολη φυσική συνταγή!
Θα χρειαστείς:
30 ml νερο
30 ml μπύρα
Λίγες σταγόνες από κάποιο αιθέριο έλαιο της προτίμησής σου
Η προετοιμασία είναι πανεύκολη!
Σε ένα μικρό μπουκαλάκι ανάμειξε πολύ καλά τα παραπάνω υλικά. Κατά τη διάρκεια του μπάνιου μετά το λούσιμο, ρίξε το μείγμα μπύρας στα μαλλιά σου και κάνε ελαφρύ μασάζ από τις ρίζες μέχρι τις άκρες των μαλλιών. Στο τέλος ξέπλυνε με χλιαρό, όχι καυτό, νερό. Μία φορά την εβδομάδα είναι το ιδανικό timing για να επαναλάβεις τη συνταγή αν θέλεις τέλεια και με όγκο μαλλιά!queen.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.