, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Λαμπερή τελετή αποφοίτησης στη Θεσσαλονίκη! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ένας σημαντικός κύκλος ζωής έκλεισε για τους 218 τελειόφοιτους και τελειόφοιτες  που αποφοίτησαν στις 28 Ιουνίου από τα δύο Λύκεια και το Πρόγραμμα του  Διεθνούς Απολυτηρίου (ΙΒ Diploma Programme)  του Κολλεγίου Ανατόλια. Την Τελετή Αποφοίτησης άνοιξε ο Πρόεδρος του εκπαιδευτικού οργανισμού Δρ Πάνος Βλάχος στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς την τάξη του 2017, καταρχήν συγχαρητήριο για τις επιτυχίες των μαθητών στα πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τον αποχαιρετιστήριο λόγο προς τους συμμαθητές τους εκφώνησαν οι αριστούχοι Δημήτριος  – Θεόδωρος Τσιπινιάς (1ο ΓΕΛ Κολλεγίου Ανατόλια), Παναγιώτης Μυστακίδης (2ο ΓΕΛ Κολλεγίου Ανατόλια) και Βασιλική Αλεξίου (International Βaccalaureate  Diploma Programme Κολλεγίου Ανατόλια).
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ (Geoffrey R. Pyatt). O Αμερικανός Πρέσβης εξήρε την προσφορά του Κολλεγίου Ανατόλια στην αριστεία, την εκπαίδευση και τη μόρφωση, κάνοντας λόγο για «ανεξίτηλο δεσμό συνεργασίας και φιλίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ελλάδας». Κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονεμήθηκε το βραβείο «Alumnus of the Year» που θεσπίστηκε για να τιμήσει τον/την απόφοιτο για την αφοσίωση και την υποστήριξη που έχει προσφέρει στο σχολείο. Το βραβείο απονεμήθηκε στον Θρασύβουλο Μακιό, απόφοιτο της τάξης του 2000, CFO και εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της εταιρείας Μακιός Α.Ε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.