, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Λοβέρδος: Η κυβέρνηση εγκληματεί πολεμώντας τις επενδύσεις στις Σκουριές

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή τον τρόπο χειρισμού του θέματος στις Σκουριές, λέγοντας πως η κυβέρνηση εγκληματεί πολεμώντας τις επενδύσεις.

«Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πιστή στο δόγμα της “Μισώ την ελεύθερη οικονομία και το δείχνω” συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον της επένδυσης στις Σκουριές», δήλωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενώ σημείωσε ότι είναι γνωστές οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα από την εποχή της αντιπολίτευσης, «όταν δεσμευόταν με ψήφισμα της ΚΕ του κόμματος ότι θα σταματήσει την επένδυση στις Σκουριές χαρακτηρίζοντάς την οικονομικό, οικολογικό και κοινωνικό έγκλημα».
«Από την κυβερνητική πολιτεία τους ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: Έχουν πλήρως μεταλλαχθεί, καταπίνοντας αμάσητους όλους τους λαϊκισμούς και τις δημαγωγίες τους, με χαριστικές τροπολογίες για επιχειρηματίες και με τα “Go back” να έχουν γίνει Welcome. Αυτό το ξεκάρφωμα είναι γελοίο για το ακροατήριό τους και εγκληματικό για την οικονομία», συνέχισε ο κ. Λοβέρδος.
«Γιατί έγκλημα προφανώς και δεν είναι οι επενδύσεις. Όσοι κυβερνώντες όμως τις πολεμούν, εγκληματούν», κατέληξε στη δήλωσή του

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.