, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Λ. Μίχελ: «Όταν γίνεται κάτι λάθος πρέπει να το καταλαβαίνεις και να το διορθώνεις» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λούμπος Μίχελ μίλησε για την απόφαση της διοίκησης του ΠΑΟΚ να απολύσει τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και να φέρει στη θέση του τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Αναλυτικά ο τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου» ανέφερε:
«Η διοίκηση της ΠΑΕ έπειτα από αξιολόγηση αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή και να προσλάβει τον κ. Λουτσέσκου. Ο μοναδικός λόγος είναι διότι πιστεύουμε πως με αυτόν τον προπονητή θα πάρουμε το πρωτάθλημα και θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Τι ήταν αυτό που τον ώθησε στο να πάρει αυτή την απόφαση: «Μετά την αξιολόγηση που έγινε ήταν αντιληπτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης του προηγούμενου προπονητή. Επιστρέφουμε στο στιλ που θέλουμε για να γίνει μία επανεκκίνηση στο κλαμπ».

Γιατί δεν ήρθε ο Ραζβάν Λουτσέσκου από το Μάιο: «Ήταν στο top 3 των επιλογών μας από την αρχή. Υπήρχαν καλές συστάσεις για τον κ. Στανόγεβιτς όμως θα πρέπει να καταλάβουμε πως όταν γίνεται κάτι λάθος πρέπει να το καταλαβαίνεις και να το διορθώνεις».
Για τις μετεγγραφές: «Δε θα ανακοινωθεί κάτι σήμερα. Η κύρια δουλειά μας αυτό το διάστημα ήταν να κλείσουμε το θέμα του προπονητή. Ο κ. Λουτσέσκου ξέρει την ομάδα, έχουμε παίξει πέντε φορές πέρυσι αντίπαλοι, θα μιλήσουμε μαζί του και θα προχωρήσουμε στις κινήσεις μας. Είναι απόφαση που πάρθηκε από την διοίκηση και εγκρίθηκε από τον μεγαλομέτοχο. Χάσαμε χρόνο 2-3 εβδομάδες, η επιλογή του κ. Λουτσέσκου γίνεται γιατί ξέρει τέλεια το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν χρειάζεται χρόνο».

#Tags: ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.