, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

«Μαζεύει» τη δήλωση Τσίπρα το Μαξίμου

«Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσε τον Σόιμπλε», δήλωσε ανώτατη κυβερνητική πηγή, αναφορικά με τη δήλωση Τσίπρα, σύμφωνα με την οποία «όσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους», δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας τους, ούτε της Ευρώπης, ούτε του κόσμου.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, η πηγή αρκέστηκε στη λιτή αυτή δήλωση, μετά την αίσθηση που προκάλεσε η αναφορά Τσίπρα.
«Όσοι μας κουνούν το δάχτυλο στο όνομα των συμφωνιών, θα πρέπει πρώτα να τηρούν τις δεσμεύσεις τους», είχε προσθέσει ο πρωθυπουργός, σε εκδήλωση για τα ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων, αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας.
«Φύσει αισιόδοξος» ο Πρωθυπουργός
Κατά τη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους, η ίδια πηγή ερωτηθείσα αν ο Αλέξης Τσίπρας είναι αισιόδοξος για τη διαπραγμάτευση, απάντησε: «Όπως ξέρετε, ο Πρωθυπουργός, όταν ήταν μικρός, είχε πέσει στη …μαρμίτα της αισιοδοξίας».
Σε ερώτημα πού θα περάσει τις διακοπές του ο Πρωθυπουργός, η ίδια πηγή ενημέρωσε ότι ίσως φύγει για ένα διήμερο, γιατί, την εποχή αυτή, έρχονται χριστουγεννιάτικα… ραβασάκια.
Πρόσθεσε ότι η Ευρώπη είναι καλύτερη από πέρσι, υπό την έννοια ότι η χώρα μας δεν είναι μόνη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.