, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μειωμένες τιμές για τον αγώνα με Κέρκυρα


Mπάσκετ το Σάββατο, ποδόσφαιρο την Κυριακή! Ο κόσμος του Άρη έχει ραντεβού στα δύο γήπεδα το σαββατοκύριακο. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Κέρκυρα το απόγευμα της Κυριακής, τιμές που είναι και πάλι πολύ προσιτές προς τους φιλάθλους.
 
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: “Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Κέρκυρα την Κυριακή (23/09) στις 18:15 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε φέτος να μειώσει το κόστος των εισιτηρίων σε όλες τις θύρες.
 
Πιο συγκεκριμένα τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στην θύρα 2, 20 ευρώ στην θύρα 9 και 30 ευρώ στην θύρα 7 (επισήμων).
 
Τα εισιτήρια διατίθενται από το ARIS MOBILE καθημερινά από σήμερα το απόγευμα στις 17:30 και αύριο από τις 9 π.μ. έως τις 21:00.
 
Το Σάββατο θα λειτουργήσει το ARIS MOBILE από τις 9:00 έως τις 15:00, ενώ την Κυριακή, την ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.
pressaris

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.