, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μενίδι: Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια της μητέρας του μικρού Μάριου

φωτο eurokinissi.gr

Θλίψη προκαλούν τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του 11χρονου Μάριου, ο οποίος ξεψύχησε στο προαύλιο του σχολείου του μπροστά στα μάτια της ίδιας και των συμμαθητών του από αδέσποτη σφαίρα που καρφώθηκε στο κεφάλι του, στο Μενίδι.
«Ο Μάριος δεν πρόλαβε να δώσει την παράστασή του», αυτό μόνο κατάφερε να ψελλίσει μέσα στο νοσοκομείο «Παίδων» στον Σωτήρη Κουφογεώργο, πρόεδρο της Ένωσης Γονέων δήμου Αχαρνών, η χαροκαμένη μητέρα του 11χρονου μαθητή, η οποία μόλις είχε μάθει από τους γιατρούς ότι το παιδί της ήταν νεκρό.
Τα παραπάνω λόγια μετέφερε στη Real News o κ. Κουφογεώργος. «Το παιδί δεν έβγαλε άχνα, έσκασε κάτω στο τσιμέντο σαν μολύβι! Όλοι νόμιζαν ότι λιποθύμησε. Πρώτη πήγε στο σημείο η μητέρα του, η οποία ήταν και δασκάλα του στην Ε΄ Δημοτικού. Στο σημείο που κατέρρευσε είχε αίμα στο τσιμέντο. Η διευθύντρια και οι δάσκαλοι του σχολείου ζητούσαν από τους υπόλοιπους μαθητές να απομακρυνθούν και καλούσαν στα μεγάφωνα αν υπάρχει κάποιος γιατρός στην εκδήλωση. Εμφανίστηκε μια μητέρα μαθητή που είναι αναισθησιολόγος και μαζί με τη μητέρα του, η οποία, όπως έμαθα, έχει γνώσεις νοσηλευτικής, του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Του έβαλαν ένα πανί στο κεφάλι για να σταματήσουν την αιμορραγία, του έκαναν πολλές τεχνητές αναπνοές για να το επαναφέρουν. Όπως άκουσα, είχε σφυγμό, αλλά δεν είχε τις αισθήσεις του», είπε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.