, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μετά την πίκρα της Σουηδίας χαρά… εκατομμυρίων στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ

Σύνολο για απόκτηση παικτών… 20.000.000 ευρώ! Αυτή και αν είναι απάντηση στον αποκλεισμό -για πρώτη φορά- μετά από πέντε χρόνια από τους ομίλους του Europa League!

Mετά τον αποκλεισμό που γνώρισαν οι «ασπρόμαυροι» στη Σουηδία o ισχυρός άνδρας του δικεφάλου προχώρησε σε άμεσες και… δαπανηρές κινήσεις μέσα σε λίγες… ώρες! Αρχικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαουρίτσιο Ζοζέ ντα Σιλβέιρα Zούνιορ με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ύψους 1.3 εκατομμύριο ευρώ για κάθε χρόνο! Στη συνέχεια υπήρξε δεύτερο “χτύπημα” με Αντελίνο Αντρέ Βιέρα Φρέιτας (ή Βιεϊρίνια)! Τρίτο… ημερήσιο χτύπημα ήταν ο διεθνής Πορτογάλος εξτρέμ που αποκτήθηκε με κανονική μετεγγραφή από τη Βόλφσμπουργκ, με το deal να αποφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ στους «Λύκους» ενώ ο παίκτης για τα επόμενα τρία χρόνια θα κερδίζει καθέ χρονο 1.4 εκατομμύριο. Τώρα αναμένεται και τέταρτη ανακοίνωση, αυτή του δανεισμού του Κάρλος Ζαμπράνο από τη Ρουμπίν Καζάν με κόστος… μετακίνησής το 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Να θυμίσουμε ότι προηγήθηκαν οι μετεγγραφές των Ροντρίγκο Ρέι, Ομάρ Ελ Καντουρί και Ρόμπερτ Μακ…

Oι πρώτες δηλώσεις του Αντελίνο Βιεϊρίνια
Επέστρεψε και δήλωσε στο PAOK TV πως θέλει να κατακτήσει όλους τους εγχώριους τίτλους με τη φανέλα του Δικεφάλου. Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Το χαμόγελο πρόδιδε το συναίσθημα. Όχι, πως ήθελε να το κρύψει. Μάλλον προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είχε συμβεί. Πως γύρισε εκεί που ανήκει. Εδώ που πέρασε, όπως παραδέχεται, τα καλύτερα χρόνια του. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επέστρεψε και μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του PAOK TV. Χαλαρός, ευθύς και ξεκάθαρος είχε την οικειότητα του… οικοδεσπότη και την ανυπομονησία του νέου. Πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του για τη Γερμανία και τη Βόλφσμπουργκ, ο Βιεϊρίνια είναι και πάλι εδώ. Πιο ώριμος, πιο έμπειρος, αλλά και περισσότερο διψασμένος για να κερδίσει τίτλους με τον ΠΑΟΚ…”
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.