, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μετέφερε 236 κιλά χασίς

Ένας τοξικομανής που είχε συλληφθεί την Πέμπτη στην Ηγουμενίτσα με μικροποσότητα ηρωίνης, έδωσε στις αστυνομικές αρχές την πληροφορία για την επικείμενη μεταφορά μεγάλης ποσότητας χασίς από την Αλβανία. Οι πληροφορίες αξιοποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και 236 κιλά χασίς βρέθηκαν στα χέρια των αστυνομικών.
 
Τα ναρκωτικά είχε παραλάβει από την περιοχή της Σαγιάδας ένας 29χρονος Έλληνας, ο οποίος τα μετέφερε με το φορτηγάκι του στην Ηγουμενίτσα. Μόλις έφτασε στο λιμάνι, οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν στο όχημα 161 δέματα τα οποία περιείχαν 236 κιλά και 393 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
 
Οι έρευνες επεκτάθηκαν στο Άκτιο της Πρέβεζας, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν και το αυτοκίνητο που λειτουργούσε ως προπομπός του μεταφορέα. Οι δυο Έλληνες επιβάτες του, ένας 28χρονος και ένας 29χρονος, συνελήφθησαν και πάνω τους κατασχέθηκαν τα 3.000 ευρώ της αμοιβής τους για τη συμμετοχή στη μεταφορά των ναρκωτικών. Τα δύο αυτοκίνητα των δραστών κατασχέθηκαν, ενώ αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους.
 
Πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.