, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Με προσκλήσεις η συναυλία στο ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης…

Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ προσκαλεί το κοινό της πόλης στο σταθμό ΠΑΠΑΦΗ, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20.00, σε μια συναυλία με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Κλεάνθη Ζαρίμπα.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο τρίτο υπόγειο επίπεδο του Σταθμού ΠΑΠΑΦΗ και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια μοναδική μουσική εκδήλωση στην αποβάθρα του σταθμού με θέα τις δίδυμες σήραγγες του Μετρό Θεσσαλονίκης.
Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη συναυλία παρακαλούνται να καλέσουν στα τηλέφωνα 2310 504 714 και 2310 504 768 (ώρες γραφείου) προκειμένου να λάβουν τη σχετική πρόσκληση.
Ο σταθμός ΠΑΠΑΦΗ βρίσκεται στην οδό Παπάφη 33 & Αλ. Συμεωνίδη και η είσοδος στο χώρο της εκδήλωσης πραγματοποιείται από την οδό Συμεωνίδη.
Καθώς πρόκειται για είσοδο σε εργοταξιακό χώρο, παρακαλούνται οι επισκέπτες να διαθέτουν τα κατάλληλα υποδήματα. Βάσει της νομοθεσίας, η είσοδος στο εργοτάξιο επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.