, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Με χιούμορ το τελευταίο χριστουγεννιάτικο μήνυμα των Ομπάμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Tις τελευταίες τους ευχές δίνει από τον Λευκό Οίκο σε ένα απολαυστικό και εορταστικό βίντεο το ζεύγος Ομπάμα λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος κάνοντας και αστεία και τονίζοντας τη σημασία των αξιών που ενώνουν τους Αμερικανούς ανεξαρτήτως θρησκευτικών πεποιθήσεων.
«Η ιδέα είναι πως ο καθένας και η καθεμιά μας πρέπει να προστατεύει τον αδελφό μας, την αδελφή μας, πρέπει να συμπεριφερόμαστε στους άλλους όπως θα θέλαμε να μας συμπεριφέρονται», αναφέρει η Μισέλ Ομπάμα.
«Οι αξίες αυτές συμβάλλουν στην καθοδήγηση όχι μόνο της οικογένειάς μου εντός της χριστιανικής της πίστης, αλλά και τους Αμερικανούς Εβραίους, τους Αμερικανούς μουσουλμάνους, τους άθεους, αλλά και τους Αμερικανούς όλων των προελεύσεων», προσθέτει ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
«Μαζί ανακάμψαμε από τη χειρότερη ύφεση εδώ και 80 χρόνια, και μειώσαμε την ανεργία στο χαμηλότερο επίπεδο εδώ και εννιά χρόνια. Καταφέραμε οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να απολαύουν πλέον μεγαλύτερο σεβασμό σε όλο τον κόσμο, πήραμε την ηγεσία στη μάχη για την προστασία του πλανήτη τον οποίο θα αφήσουμε στα παιδιά μας, και πολλά άλλα», συνεχίζει ο κ. Ομπάμα, ενώ απηύθυναν και ευχές στους Αμερικανούς στρατιωτικούς και στις οικογένειές τους.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.