, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Μηδενικά τροχαία στη Θεσσαλονίκη τις ημέρες του Πάσχα!

Για πρώτη φορά, ύστερα από αρκετά χρόνια, κατά τη διάρκεια της εξόδου και της επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα, δε σημειώθηκε κανένα τροχαίο δυστύχημα  αλλά ούτε και ατύχημα στη Θεσσαλονίκη.
«Δεν είχαμε κανένα τροχαίο δυστύχημα, ούτε και με υλικές ζημιές. Ήταν μια από τις καλύτερες εορταστικές εξόδους των τελευταίων ετών. Σημειώθηκαν δύο θανατηφόρα τροχαία εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος, τα οποία όμως δεν σχετίζονται με την έξοδο και την επιστροφή των εκδρομέων», είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Γιώργος Σουρβίνος.
Υπογράμμισε ότι «τα μέτρα ήταν αυξημένα και έντονη η παρουσία των οχημάτων της τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο και αυτό φαίνεται πως λειτούργησε αποτρεπτικά».
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Γιώργος Σουρβίνος στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Καβάλας στην Εγνατία Οδό είχαμε 8.400 εξερχόμενα οχήματα και 14.400 εισερχόμενα.
Στην Παλιά Εθνική Οδό, Καβάλας Θεσσαλονίκης είχαμε 3.500 εξερχόμενα και 6.000 εισερχόμενα και στην Ε.Ο. Χαλκιδικής -Μουδανιών 5.600 εξερχόμενα οχήματα και 9.600 εισερχόμενα. Στην Ε.Ο. Πολυγύρου – Θεσσαλονίκης είχαμε 2.100 εισερχόμενα και 3.600 εξερχόμενα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.