, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μια πρωτόγνωρη εκπαιδευτική εμπειρία

Περισσότερα από 1900 φρέσκα νεανικά… μυαλά είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν την πρωτόγνωρη εκπαιδευτική εμπειρία του 1ου White Minds, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Μέγαρο Μαρασούλη.

 Η ιδέα της White Space να δημιουργήσει μια εκπαιδευτική εμπειρία με υψηλότατο επίπεδο ομιλητών και δωρεάν είσοδο για το κοινό, ξεπέρασε σύμφωνα με τους διοργανωτές “κάθε προσδοκία αγγίζοντας τον αριθμό των 1900 συμμετεχόντων, οι οποίοι ήταν όλοι φοιτητές”.

 Δέκα σημαντικοί  Έλληνες για περισσότερες από έξι ώρες μοιράστηκαν την εμπειρία τους και φρέσκια, ζωντανή, διαφοροποιημένη γνώση.

 Ζωντανές συνδέσεις με Νέα Υόρκη και Σικάγο, ένα συγκινητικό Video αφιέρωμα στις τρεις ιστορίες που συγκλόνισαν την Ελληνική κοινωνία δια χειρός Σταμάτη Μαλέλη, μια αποκλειστική προβολή ενός ντοκιμαντέρ που σύντομα θα συγκλονίσει την παγκόσμια κοινότητα, μια πρωτοποριακή παρουσίαση διεθνών εκδόσεων σε διαδραστικό περιβάλλον, εικόνες από τα καταστήματα του αύριο, μελέτη για τα επαγγέλματα του μέλλοντος ήταν μερικά από τα highlights του 1ου White Mind.

 Όμως σε αντίθεση με πολλές άλλες διοργανώσεις αυτή είχε και κάτι ακόμα. Η διοργανώτρια εταιρεία (White Space) ανέλαβε την χρηματοδότηση, την παραγωγή σε ibook και τη διεθνή προώθηση της πιο πρωτότυπης ιδέας ντοκιμαντέρ που θα στείλουν οι συμμετέχοντες φοιτητές του Athens White Minds, έχοντας στο πλευρό της στην παραγωγή τον κύριο Σταμάτη Μαλέλη και την κυρία Μαρία Γιαχνάκη.

Σημειώνεται πως στόχος της διοργάνωσης ήταν μέσω της μετάδοσης εξειδικευμένων γνώσεων και μέσω των ομιλητών που είναι Έλληνες, οι οποίοι διαπρέπουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, να δώσουν ένα μήνυμα στους νέους πως υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, αυτή της δημιουργικότητας και της διάκρισης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 White Space

 

 

 

 

 

 

White Space 3

 

 

 

 

 

 

 

White Space1

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.