, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μια πρώην αντιδήμαρχος για τη… Β' Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ!

Επίσκεψη στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε η Ανατολή Κωνσταντινίδου Πολιτευτής Ν.Δ στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης –Δημοτική Σύμβουλος-πρ.Αντιδήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη και εκπαιδευτικός όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΑΤΕΙ-Θ κ. Κωνσταντίνο Βαρσαμίδη.
Συζήτησαν για θέματα που αφορούν την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στη χώρα μας και με σημείο αναφοράς την εξωστρέφεια του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης σε δράσεις η κ.Ανατολή Κωνσταντινίδου ενημέρωσε τον Πρόεδρο για την καμπάνια-εκστρατεία ενημέρωσης «ΛΥΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ» που έχει δημιουργήσει με δική της πρωτοβουλία από το 2015 για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών η οποία  θα πραγματοποιήσει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας στις 8 Μαρτίου ημερίδα με  θέμα τη βία κατά των γυναικών στις 15 Μαρτίου και ώρα 11:00 στο Αμφιθέατρο του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης . Η κ.Ανατολή Κωνσταντινίδου συνεχάρει τον κ.Κωνσταντίνο Βαρσαμίδη για το έργο του ως Πρόεδρο του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης ,του ευχήθηκε καλή δύναμη και ευελπιστεί και σε μελλοντικές συνεργασίες.
Η κ.Ανατολή Κωνσταντινίδου με την καμπάνια «ΛΥΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ» θα πραγματοποιήσει ημερίδες ενημέρωσης  σε συνεργασία και με άλλους φορείς της Θεσσαλονίκης.
Σημειώνεται πως η κ. Κωνσταντινίδου αναμένεται να πολιτευτεί με τη ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές! 
%ce%91%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.