, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μονάδα Αποδόμησης Τάξης: Μια από τις καλύτερες κωμωδίες του καλοκαιριού στις οθόνες μας!

Μια από τις κορυφαίες κωμωδίες της χρονιάς φέρνει και αυτή την υπογραφή του γαλλικού κινηματογράφου!
Πρωταγωνίστρια είναι η Τζο, η οποίο έχει όνειρο να γίνει μέλος των Ειδικών Δυνάμεων! Ωστόσο κάθε προσπάθειά της πέφτει στο κενό! Παρόλα αυτά βάζει τα ισχυρά μέσα, όντας κόρη υπουργού και καταφέρνει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα!

Εκεί θα γνωρίσει τον αυστηρό και μισογύνη Όζεν, ο οποίος πρέπει να την εκπαιδεύση και τότε το πραγματικό γέλιο ξεκινά!

Και αυτή η ταινία φέρει την υπογραφή του κορυφαίου Γάλλου κωμικού Ντανί Μπουν, ο οποίος έχει δημιουργήσει και τις επιτυχίες “Σουπερχόνδριος” και “Αρχιτσιγκούνη”!

Μάλιστα έχει καταφέρει ήδη να ξεπεράσει τα 4,5 εκατομμύρια εισιτήρια και το «Μ.Α.Τ.» είναι η μεγαλύτερη προς το παρόν φετινή επιτυχία στο γαλλικό box office και ένα ακόμα σουξέ για τον «χρυσοδάχτυλο» Ντανί Μπουν

Ο Οζέν πρέπει να την εκπαιδεύσει, βάζοντας μπροστά μια σειρά από άτσαλα γκαγκ καταστροφής που θυμίζουν περισσότερο Κέκο Ζαλόνε παρά επιθεωρητή Κλουζό. Από την δική της πλευρά η Πολ κάνει ότι μπορεί για να φέρει την καταστροφή!

Στις σκηνές δράσης η ταινία παίρνει στοιχεία από την φρενίτιδα που υπάρχει πλέον στη Γαλλία με την τρομοκρατία, χωρίς να γελοιοποιεί τη δουλειά των αστυνομικών





athensmagazine.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.