, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Η έπαρση είναι των ΕΝΤΑΞΕΙ – Δεν είμαι γουρούνι όρθιο, έχω ευαισθησίες"

“Η έπαρση είναι δικιά σας. Αν θεωρείτε ότι είμαι γουρούνι όρθιο, λυπάμαι πάρα πολύ. Σε μέγιστο βαθμό. Έχω κοσμοπολιτισμό που δεν έχετε εσείς. Ούτε στον Λαγκαδά δεν πάτε”
Tην δική του απάντηση έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, στην κριτική που δέχτηκε από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Στράτο Καλαφάτη (διαβάστε ΕΔΩ)
«Ευχαριστώ πολύ που με ανακήρυξες επίτιμο δήμαρχο» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος απευθυνόμενος στον  Στ. Καλαφάτη και μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Δεν είπα ότι θα κάνω ΕΔΕ. Είπα θα δούμε αν θα κάνω ΕΔΕ. Προηγείται ο εσωτερικός έλεγχος. Προηγείται πλέον ο Εισαγγελέας από οτιδήποτε άλλο». Μάλιστα συμπλήρωσε ότι : «στις εκλογές οι πολίτες θα αποφασίσουν αν και τι ευθύνη είχε ο δήμαρχος. Όλοι έχετε φαγωθεί να πέσουν κεφάλια. Παραιτήθηκε ο Γενικός γραμματέας, Θ. Ψαρράς. Του είπα κάτσε εκεί που κάθεσαι. Δεν έχει βγει ότι δεν έχεις κάνει καλά τη δουλειά σου».
O κ.Μπουτάρης συνεχίζοντας την απάντηση του είπε : «Τους Εντάξει τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια. Δεν θέλω να είμαι ένας από εσάς. Ότι και να λέτε είστε μειοψηφία. Η έπαρση είναι δικιά σας. Αν θεωρείτε ότι είμαι γουρούνι όρθιο, λυπάμαι πάρα πολύ. Σε μέγιστο βαθμό. Έχω κοσμοπολιτισμό που δεν έχετε εσείς. Ούτε στον Λαγκαδά δεν πάτε».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.