, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Μπούκαρε» έξαλλος στο Survivor Πανόραμα ο Μπογδάνος-Πως αποκάλεσε τον μισθοφόρο

«Δεν θέλω να κάτσω, θέλω να διαμαρτυρηθώ και να φύγω. Ήταν τρόπος αυτός που φερθήκαμε χθες το βράδυ στον Κώστα Αναγνωστόπουλο; Το λεγόμενο κουνούπι; Τον μισθοφόρο, μισθοφλώρο, πες τον όπως θέλεις, ο οποίος είναι ίδιος με τον κλασικό Έλληνα. Νομίζεις ότι βλέπεις το φιλαράκι σου με τον φραπέ και με το που μπαίνει στην πίστα τους γονατίζει όλους!
Έφτασε τον Αγγελόπουλο, τον άνθρωπο φαινόμενο, αυτόν που θα τον βλέπουμε να κάνει διαφημίσεις όλη την επόμενη χρονιά, και τον κοντράρει στα ίσα. Τους πετάει όλους έξω, κάνει πράγματα τα οποία δεν υποστηρίζει η σωματοδομή του. Δεν κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα σ’ αυτόν; Αξίζει μια αναφορά όταν παίζει με τον υπεραθλητή και τον φτάνει στο παρατσάκ!», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ”μπουκάροντας” στο πλατό του Survivor Πανόραμα.
Μάλιστα, ο δημοσιογράφος σχολίασε και το γεγονός ότι ο Αγγελόπουλος πήρε μαζί του στο έπαθλο την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη Σάρα Εσκενάζυ. «Το ότι πήρε τις δύο κοπέλες μαζί του είναι λιγάκι ρατσιστικό», είπε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.